E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Sabah… Çünkü… 

Nazlı Ilıcak’ın eleştirel yazılarını yandaş medya yakıştırmalarıyla yıpranan Sabah markasını güçlendirmek için kullanmak yerine Ilıcak’ı cezalandırarak yandaş medya yaftasını kendi kendilerine yapıştırdıkları için…

18.09.2008 - 22:28
Sabah… Çünkü…

Biliyorsunuz… Nazlı Ilıcak’ın 4’üncü sayfadaki köşesi arka sayfalara kaydırıldı ve bir anlamda yazılarına çekidüzen vermesi için gözdağı verildi. Çünkü Ilıcak Doğan-Erdoğan kavgasında Doğan’a bindirmek yerine belki de Sabah’taki tek Erdoğan’ı eleştirebilen yazıları kaleme almıştı. (Detay için “Günün kazananı”nı okuyabilirsiniz.)

 

Oysa şu an sadece o eski markadan yiyen Ergun Babahan yönetimindeki Sabah Gazetesi’nin tam ihtiyacı da buydu. Herkesin yandaş medya sınıfında görmeye başladığı Sabah markasının “Hayır” diyebilmesini sağlayacak müthiş bir fırsat. Erdoğan’ın aldığı iddia edilen gazetede Erdoğan eleştirisi. Sipariş verilse böyle bir imaj düzeltme atağı yapılamazdı.

 

Ama hayır… Hala Sabah’ın yandaş medya olmadığını düşünen birkaç kişi kalmışsa onu da bu adımla yok etmek başarıldı. Adeta atılan bu adımla “Türkiye’nin ikinci büyük gazetesi Sabah, yandaş medyanın birinci gazetesidir” demeye getirildi. Sabah’ta Erdoğan’a eleştiri yapılamayacağı, hakim görüşün karşısında bir görüşün dile getirilemeyeceği herkesin gözüne sokuldu.

 

Ve Ergun Babahan yönetimindeki Sabah daha önce onlarca örneğini gördüğümüz yanlış yönetim siciline bir çentik daha atarak bir kez yine kaybetti.

YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
YEŞİM İZMİR 10 Eylül 2008 Çarşamba 

Siyasete girdiği için lince uğrayıp mallarına el konuldu, o bir tarafa;bebeği 6 aylıkken zimmet suçlamasıyla karşı karşıya kaldı.Bütün bunları yaşayıp o anda ettiği tek bir söz yüzünden bir insanın sanki hayatının her anında öfke içinde yaşıyormuşcasına " Öfke Kontrol Sistemi Programı" na gönderilmesi anlaşılır değil.Herkese bağırıp çağıran, tersleyen ve üstüne " Öfke, bir hitabet sanatıdır " diyen bir Başbakanın var olduğu bir ülkede Cem UZAN'a ettiği tek bir söz için bu ceza komik değil mi?

Yorumu oyla      18      10  
YEŞİM İZMİR 10 Eylül 2008 Çarşamba 

Siyasete girdiği için lince uğrayıp mallarına el konuldu, o bir tarafa; bebeği 6 aylıkken zimmet suçlamasıyla karşı karşıya kaldı.Bütün bunları yaşayıp o anda ettiği tek bir söz yüzünden bir insanın sanki hayatının her anında öfke içinde yaşıyormuşcasına " Öfke Kontrol Sistemi Programı" na gönderilmesi anlaşılır değil.Herkese bağırıp çağıran,tersleyen ve üstüne " Öfke, bir hitabet sanatıdır " diyen bir Başbakanın var olduğu bir ülkede Cem UZAN'a ettiği tek bir söz için bu ceza komik değil mi?

Yorumu oyla      18      10  
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tayyip Erdoğan… Çünkü…
Aydın Doğan ile kavgasında birçok iddia dile getirirken “madem bunları ...
AK PARTİ… ÇÜNKÜ…
İsmi artık sadece rüşvet iddiaları ile anımsanan Şaban Dişli’yi bu güne ...
Şaban Dişli… Çünkü…
Bir milletvekili olmasına rağmen iş bağlamak için 1 milyon dolar aldığı için…
 
Kemal Kılıçdaroğlu… Çünkü…
Düne kadar kurumlar arası kavgaya en sert tepkiyi göstermelerine rağmen ...
Canan Arıtman… Çünkü…
Düne kadar demokrasinin ana damarlarını zorlayan kararlarda bile “Hukuka ...
Ergenekon… Çünkü…
Bilinmezleri çok bir denklem halini alan çıkışsızlık olarak Ergenekon ...
 
Rahşan Ecevit… Çünkü…
Bülent Ecevit’in hayatta olduğu zaman yaptığı gibi perde arkasında durup ...
Oray Eğin… Çünkü…
Daha önce de pek çok kez yanlış bilgi üzerine kurduğu yazı ile ters köşeye ...
Mehmet Ali Birand… Çünkü…
Tüm televizyonlar anahaber bültenlerinde Türkiye-Hırvatistan milli maç ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
trabzonspor
Gençlerbirliği
Gökhan Töre
yunanistan
DEAŞ
eyfel kulesi
BBP
survivor all star
ismail kartal