E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Kemal Kılıçdaroğlu: 'Yeni bir Türkiye inşa edeceğim' 

Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "Yeni bir Türkiye göreceksiniz, güzel bir Türkiye göreceksiniz. Halkına hesap veren bir yönetim anlayışının Türkiye'yi nasıl yönettiğini göreceksiniz. Yeni bir Türkiye'yi huzurlu, barış içerisindeki bir Türkiye'yi sözüm söz inşa edeceğim." diye konuştu.

10.05.2023 - 14:52
Kemal Kılıçdaroğlu:  Yeni bir Türkiye inşa edeceğim

Pazar günü yapılacak seçime saatler kala adaylar mitinglerine devam ediyor. 

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim çalışmalarını Aydın'da sürdürdü. 

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları: "Gençler en rahat Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirebilecek. Kimsenin başı derde girmeyecek. 

Beşli çetelerin dışarıya götürdükleri paraları gayet iyi biliyorum. Tamamını son kuruşuna kadar getireceğim, 85 milyon için harcayacağım. 

Ben bunu söylüyorum; onlar diyor ki nasıl getirecek: Bu kardeşiniz devlette 27 yıl çalıştı. Devletin nasıl yönetildiğini biliyorum. Devlet adaletle, liyakatle yönetilir. Devlet parti değildir, bunlar devleti parti haline getirdiler. 

Buradan sesleniyorum siz devletin bürokratısınız. Devlet memuru vatandaşa hizmet ediyorsa başımızın üstünde yeri var ama o parti memuru gibi çalışıyorsa onu oradan çekip alacağız. Yeni bir Türkiye göreceksiniz, güzel bir Türkiye göreceksiniz. Halkına hesap veren bir yönetim anlayışının Türkiye'yi nasıl yönettiğini göreceksiniz. 

Yeni bir Türkiye'yi huzurlu, barış içerisindeki bir Türkiye'yi sözüm söz inşa edeceğim. 

Aile destekleri sigortasını getireceğim bu topraklarda hiçbir aile ben yoksulum demeyeceğim, bu devlet nerede demeyecek. Sosyal hizmet uzmanları her eve gidecekler, engelli, yaşlı öğrenci var mı yok mu bunları saptayacak. Her ailenin en az asgari ücret kadar bir geliri olacak. Bu para kadının hesabına yatacak. Kadın bankadan parasını çekecek çoluk çocuğuna verecek. Sağ elin verdiğini sol el görmeyecek. 

Beslenme çantası uygulamasına da son vereceğiz. Çocuk okula gidecek arkadaşları ve akranlarıyla beraber suyunu içecek, sütünü içecek karnını doyuracak ve evine gelecek. 

Dört beş yerden maaş düzenini de bitireceğim. Saltanatı siz süreceksiniz. Gençler, ülkenin kaderini değiştirecek olan sizsiniz. 5 milyon 300 bin genç sandığa gidecek ve demokrasiyi getirecek. En büyük güvenimiz gençler ve bu ülkenin kadınları, beraber bir tarih yazacaklar.

Saraylarda yaşamayacağım. Beni seçerseniz saraylara değil, Gazi Mustafa Kemal'in mütevazı Çankaya'sına çıkacağım ve orada yaşayacağım. 

Artık adalet, huzur istiyoruz. Mutfaklarda yangın olmasın istiyoruz. Türkiye yeni bir başlangıcı hayata geçirmek zorunda. Bunu da demokratik yollarla ve beraber yapacağız. 

Yeni Türkiye'de herkes çalışacak ve üretecek. Avantadan para alanlar kapının önüne konulacak. 

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP'li Karakaya:SOKAK CHP'yi AŞAR!
MHP'li Mevlüt Karakaya, Turktime yazarı Fahrettin Damga ile gerçekleştirdiği ...
HUDER Genel Başkanı Hüseyin Kaya: ERDOĞAN OTORİTER DEĞİL, HARBİ!'
Türkiye’nin önemli STK’larından HUDER Genel Başkanı avukat Hüseyin Kaya ...
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay TURKTIME'a Konuştu
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay Talat Atilla'ya konuştu ve çarpıcı açıklamarda bulundu...
 
Aylin Kotil Turktime’a Konuştu
CHP Beyoğlu Belediye Başkan Aday Adayı Aylin Kotil Turktime’ı ziyaret ...
MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya Turktime'a Konuştu
MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya: GEZİ PARKI EYLEMLERİNDE ...
Şahin Mengü: Baykal Ortaya Çıkacak ve…
CHP’nin önemli isimlerinden Şahin Mengü Turktime’ı ziyaret etti ve Talat ...
 
Şahin Mengü Turktime’a Konuştu
CHP’nin önemli isimlerinden Şahin Mengü Turktime’ı ziyaret etti ve Yönetim ...
Gürsel Tekin Turktime’a Konuştu
CHP’nin iki numaralı ismi Gürsel Tekin Turktime'ı ziyaret etti. Tekin, ...
Kılıçdaroğlu; El Parasıyla Gerdek Olmaz...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Talat Atilla'ya gündemin sıcak konularını değerlendirdi.
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
tff
barcelona
konya
Ukrayna
Jose Mourinho
BBP
Yükseköğretime Geçiş Sınavı
burçin terzioğlu
bodrum