İstanbul Şişli'de, Çalık Holding'in eski çalışanı Erol Eğrek, tazminatını alamadığı gerekçesiyle holdingin merkez binası önünde başına silah dayayarak intihar girişiminde bulundu. 49 yaşındaki Eğrek, işten çıkarıldıktan sonra tazminatını almak için holding yetkilileriyle görüşmek istedi ancak talepleri karşılık bulmadı. Bu sebeple silahını başına dayayarak tehditte bulundu.
Holdingin güvenlik elemanları tarafından öldüresiye darbedilen Eğrek, hastaneye sevk edildi. Baş ve boyun bölgesinde ağrı şikayetiyle tedavi altına alınan Eğrek, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Halk TV'nin aktardığına göre Erol Eğrek, Çalık Holding'in Türkmenistan'daki tekstil fabrikasında çalışıyordu ve 7 milyon TL değerindeki tazminatını 10 yıl boyunca alamamıştı. Ayrıca Eğrek'in tazminat davası açıp kazandığı ancak, yine de parasını alamadığı belirtildi.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...