E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Gökçek, Kocaoğlu'na Ateş Püskürdü 

Melih Gökçek, İzmir BB Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun 'İzmir'in suyu sağlıklıdır, çünkü İzmir'de kafalar ve düşünceler sağlıklıdır' sözlerine ateş püskürdü.

8.07.2008 - 22:02
Gökçek, Kocaoğlu na Ateş Püskürdü

Gökçek, "1.5 arsenik ile Melih Gökçek istifaya davet ediliyorsa bu mantıkla Sayın Kocaoğlu'nu İzmir'den uzaklaştırmak gerekiyor" diye konuştu.

İzmir ve Ankara'daki su tartışmaları devam ederken, iki büyükşehir belediye başkanları medya aracılığı ile karşılıklı açıklamalarda bulundu. İzmir'de bir basın toplantısı düzenleyerek Gökçek'i eleştiren Kocaoğlu'na yanıt Başkan Gökçek'ten gecikmedi. Kocaoğlu'nun, 'İzmir insanı ve suyu sağlıklıdır, bir bardak su içecek kadar şov insanı değilim' şeklinde açıklamalarını İHA'ya değerlendiren Gökçek, Kocaoğlu'nun şov değil hiç bir hareket yapamayacağını belirterek,

"Sayın Kocaoğlu, şov değil hiç bir hareket yapamaz. Çünkü 59 mikrogram/litre arsenikli su insanları zehirler. Kendini zehirlememek için suyu da içmemesi doğaldır. Ama işin en önemli yönü 2 yıldan beri İzmir halkını suyu sağlıklı su gibi gösterip İzmirli'yi zehirlemesidir" dedi. Gökçek, Kocaoğlu'nun 'İzmir'de sağlıklı düşünceler ve kafalar sağlıklıdır' şeklindeki açıklamasını ise, "İzmir'de kuyularda 59 mikrogram/litre arsenikli suyu sağlıklı olarak kabul etmek sağlıksız bir düşünce olduğu gibi kafaların sağlığı konusunda şüphe uyandırmaktadır"
şeklinde yorumladı.

Gökçek, "Sayın Kocaoğlu, 'elime bir bardak su alıp içip şov yapmam. Ben hiçbir zaman böyle birisi olmadım' diyor. Sayın Kocaoğlu, bu sözleri kendi partisinin genel merkezine söylesin. Ankara'da arsenik oranı akan musluklarda 1.5 ile 4 mikrogram/ litre arasında değişirken bir avuç suda fırtına koparıp her türlü demeci boy boy medyaya veren Genel Merkezi'ni kınamalı ki, samimi olduğuna inanılsın. Kocaoğlu, İzmir halkını aldatmıştır. İzmir halkını 59 mikrogram/ litre arsenikli suyla zehirlenmeye mahkum etmiş ve kanser hastalığına açık davetiye çıkarmıştır. Ankara'da 1.5 arseniğe dava açan sivil toplum örgütleri nerede?

TBMM'ye meclis araştırması veren Cumhuriyet Halk Partisi nerede, Melih Gökçek'i 1.5 arsenik ile istifaya davet eden CHP'li vekiller nerede. 1.5 arsenik ile Melih Gökçek istifaya davet ediliyorsa bu mantıkla CHP'li milletvekillerinin Sayın Kocaoğlu'nu bırakın istifa etmesini istemesi İzmir'den uzaklaştırması gerekiyor, hatta Türkiye'den uzaklaştırılmasının istenmesi gerekir. Ayrıca 2 sene boyunca Kocaoğlu'na 59 mikrogram/ litre arsenikli su içme cezası verilmesi gerekir" diye konuştu.

YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
fatih 1 Temmuz 2008 Salı 

sayın önder sav;ölümlü dünya yaş kemale erdi artık çocuklar ve torunlarla kendinize biraz zaman ayırsanız bir göl kenarında dinlenseniz,siyasetten daha önemli şeylerde var, aile sosyal çevre,ben olsam kendimi bu stres yumağından kurtarır son demlerimi sevdiklerimle baş başa geçirirdim.ÖLÜMLÜ DÜNYA.

Yorumu oyla      18      10  
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kızılay Başkanı Küçükali Turktime'a Konuştu: Veli Küçük'ün Kızılay’dan İhale Aldığını Sizden Öğrendim!
Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali'den Turktime'a çarpıcı açıklamalar: ...
Türköne Konuşuyor: Eşimle Aram Kötü Olursa, Ak Parti'ye Muhalefet Ediyorum… MİT İşe Yaramaz, İlhan Selçuk Faşist, Çatlı Arkadaşımdı... Türkeş Bana Komünist Derdi…
Zaman’dan başka gazetede yazmam… Çok yakında medya savaşı çıkacak… Milliyetçilik ...
Cem Uzan Turktime'a Konuştu: Beni Kesebilirsin, Öldüerbilirsin ama Bana İnananlara İhanet Ettiremezsin!!!
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan Türk Basınında evinin kapılarını ilk ...
 
MENDERES TURKTİME'A KONUŞTU! : “AĞAR, DEMOKRASİNİN YANINDAN BİLE GEÇMEMİŞTİR!”
Sağ siyasetin patent sahibi ve DP’nin biyolojik ve siyasi varisi Aydın ...
BAŞÖRTÜSÜ ÖZ DEĞİL, SEMBOLDÜR!
(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) 5 bini aşkın üyesi ile Türkiye’nin ...
Emin Çölaşan Turktime'a Konuştu
(ÖZEL-TURKTİME) Türk basının usta kalemi, Hürriyet Gazetesi yazarı Emin ...
 
Mersin'de yangın Alarmı... 5 Köy Boşaltıldı
Mersin'in Gülnar ilçesinde çamlık alanda çıkan yangın çevredeki evlere ...
BÜYÜKANIT SORULARI CEVAPLANDIRMADI: KUSURA BAKMAYIN, DÜKKAN HALA KAPALI!
Antalya'da bir basın toplantısı düzenleyen ve gündeme ilişkin konularu ...
Ergenekon Savcısı Şikayet Edildi:
Emekli Kıdemli Albay Erdal Sarızeybek, "Ergenekon" soruşturmasını yürüten ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
beşiktaş
TÜİK
AB
hollanda
Sosyal Medya
Ayşe Ersöz
Okan Buruk
madenci
Akhisar Belediyespor