Brezilya'da yayın yapan ESPN kanalı, 31 yaşındaki Robinho'nun kulübü Santos'la sözleşmesinin 31 Haziran'da sona erdiğini ancak Brezilyalı'nın yeni imzaya yanaşmadığını yazdı.
BONSERVİSİ ELİNDE
Fenerbahçe'nin Robinho'yu takip ettiğini aktaran ESPN, Brezilyalı'nın bonservisinin bulunmaması ve yıllık 800 bin dolarlık ücretinin de transferi çekici hale getirdiğini aktardı.
DIEGO'YLA BİRLİKTE OYNADILAR
Haberde Robinho'nun ülkesini terk etmek istememe ihtmalinin yüksek olduğu da iddia edildi. Robinho daha önce Diego'yla birlikte Brezilya Milli Takımı'nda birlikte forma giydi.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...