Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında oynanan Sivasspor maçında rakibine 2-0 mağlup olan Fenerbahçe'ye Egemen'in kırmızı kart, Caner'in ise sarı kart görerek bu maçta cezalı duruma düşmeleri ve Sow'un sakatlığından sonra bir kötü haber de Gökhan Gönül'den geldi.
Sivas'ta oynanan maçta ev sahibin attığı ikinci golün başlangıcında rakip kale önünde yer kalan Gökhan Gönül'ün yere düştüğü sırada dizine darbe aldığı öğrenildi. Pazartesi gününü izinli geçiren Fenerbahçe'de iki gündür devam eden antrenmanları ağrıları nedeniyle tamamlayamayan Gökhan Gönül'ün durumunun bugün netleşeceği ancak Kasımpaşa maçında oynamasının şüpheli olduğu belirtildi.
şampiy10
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |