E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Fener'in 'Molde' taktiği nasıl olacak? 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira, Molde ile oynayacakları maçı kazanmak için takımın agresif bir oyun ortaya koyması gerektiğini söyledi.

16.09.2015 - 17:47
Fener in  Molde  taktiği nasıl olacak?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda yarın Molde ile oynayacakları maçı kazanmak için takımın agresif bir oyun ortaya koyması gerektiğini söyledi.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde düzenlenen basın toplantısına sarı-lacivertli futbolcu Şener Özbayraklı ile katılan Pereira, sözlerine toplantıya geç kaldığı için özür dileyerek başladı.

Stada tek başına geldiğini anlatan Pereira, "Özür dilerim. Geç kalmamalıydım. Evimden ilk defa geliyorum stada. Yol konusunda karmaşa yaşadım. 3 kere stada gelip, girişi bulamadığım için geri döndüm. Bunun için geç kaldım" dedi.

Çok zorlu bir haftaya girdiklerini, üst üste Molde, Bursaspor ve Beşiktaş'la maçlar yapacaklarını hatırlatan Pereira, "Çok sakatımız var. Bu takımımızın dinamiğini zorladı. Önümüzdeki 3 zorlu maçı da kazanmak istiyoruz. Özellikle yarın kazanmak için daha agresif olmalıyız. Son maça göre daha iyi oynamalıyız" ifadelerini kullandı.

"Hepimizin rüyası kupalar kazanmak"

Avrupa Ligi'ndeki hedefleriyle ilgili iddialı konuşmak istemediğini anlatan tecrübeli çalıştırıcı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yarın bir final oynayacağız. Molde maçına final olarak bakıyoruz. En önemli final, ilk oynadığınız maçtır. Maç maç gitmekte hep fayda var. En zor rakip, bir sonraki rakiptir. Maçlar kazandıkça hedef belirlersiniz. Aylar sonrası için hedef belirlemek doğru değil. Hepimizin rüyası burada kupalar kazanmak ve bunun için iyi çalışmak mecburiyetindeyiz. Avrupa Ligi de Türkiye Ligi de kolay kazanılmıyor. Avrupa'da ileri turlara gelirsek, Türkiye'de de şampiyon olursak hedefimize ulaşırız. 'Kaliteli oyuncular aldık' diye iddialı konuşulması gerektiğine inanmıyorum."

"Defansif anlamda etkiliydik ama agresifliğimiz eksikti"

Pereira, Spor Toto Süper Lig'de 1-0 kazandıkları Kasımpaşa maçında defansif olarak iyi olduklarını ancak yeterince agresif bir oyun ortaya koyamadıkları dile getirdi.

Milli maç arasından önce Antalyaspor ve Atromitos maçlarında iyi bir performans ortaya koyduklarını anlatan sarı-lacivertli takımın teknik direktörü, "Özellikle Atromitos karşısında dinamiğimiz iyiydi.Fenerbahçe gibi milli takıma çok fazla oyuncu gönderen takımlar, milli aradan sonraki maçlarda zorlanabiliyor. Kasımpaşa maçı bu yüzden zor geçti. Defansif anlamda başarılıydık ama agresifliğimiz eksikti. Dinamizmimizi güçlendirmemiz lazım. Yarın daha güçlü bir takım olmalıyız" diye konuştu

"Önemli oyuncularımız sakat"

Teknik direktörü Pereira, takımda çok fazla sakat oyuncu olduğunu belirterek, eksik futbolcuların yerine forma giyecek isimlerin faydalı olacağına inandığını söyledi.

Maçtan önce son bir antrenman daha olduğunu hatırlatan Portekizli teknik adam, şunları kaydetti:

"Umarım son antrenmanda bir sakatlık sürprizi daha olmaz. Eğer olursa son çare ben oynarım. Önemli oyuncularımız sakat. Yoklukları mutlaka hissedilir. Ancak yerine oynayacak oyuncular, eksikliği kapatacaktır. 3-4 futbolcunun sakat olması üzerimizde yük oluşturdu. Endişeli değilim. Oynayacak oyuncuların, taraftarın ve kulübün beklentisine en iyi şekilde cevap vereceğine samimi olarak inanıyorum. İyi bir takımla oynayacağız ve çok fazla mücadele etmemiz gerekiyor."
AA

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cimbom, gözünü 'TS' maçına çevirdi!
Lige ve Şampiyonlar Ligi'ne istediği gibi başlangıç yapamayan Galatasaray ...
Galatasaray'da Trabzonspor mesaisi!
Galatasaray, Süper Lig'de oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.
'Altın Top'un tarihi belli oldu

2015 FIFA Altın Top ödülü, İsviçre'nin Zürih kentinde 11 Ocak 2016'da ...

 
FIBA'dan yeni format

Basketbolda 2019 FIBA Dünya Kupası'ndan itibaren düzenlenecek turnuvalara ...

Persie: Kadıköy'de ilk golüm Molde'ye
Fenerbahçe formasıyla iki golünü de deplasmanda kaydeden Robin van Persie, ...
'Sağ bek' skandalı!
Maça stoperde başlayıp sağ bekte bitirdi. Gerçek maç sonu ortaya çıktı! ...
 
Beşiktaş'ın Skenderbeu kadrosu belli oldu!
Beşiktaş'ın, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda yarın Arnavutluk'un Skenderbeu ...
Kulüplerin borcu dudak uçuklattı!
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili Hüsnü Güreli, Süper Lig'deki ...
Fenerbahçe Molde maçı
UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, Molde ile karşılaşacak. 17 Eylül 2015 ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Sağlık
Almanya
ihracat
DEAŞ
Cüneyt Çakır
PSG
FED
Microsoft
Ramon Motta