Galatasaray'ın dün International Royal Cup turnuvasında Arjantin ekibi River Plate ile oynadığı karşılaşmada sakatlık yaşayan Burak Yılmaz'dan kötü haber geldi.
River Plate maçında aldığı darbe sonucu sakatlanan Galatasaraylı Burak Yılmaz 3-4 hafta sahalardan uzak kalacak.
Galatasaray'ın dün River Plate ile oynadığı Uluslararası Royal Kup maçında sakatlanan Burak Yılmaz'dan kötü haber geldi. Rakibinden aldığı darbe sonucu sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan golcü futbolcunun 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı ortaya çıktı. Ancak bu sürenin Semih ve Sneijder'in sakatlıklarında olduğu gibi daha aşağıya çekilebileceği bildirildi.
Burak Yılmaz 4 hafta forma giyemezse, ligdeki Çaykur Rizespor, Bursaspor, Eskişehirspor maçlarında görev alamayacak.
hürriyet
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...