LİG'in 5. haftası Türkiye'nin en iyi hakemleri olan üst klasman hakemleri için resmen kara bir hafta oldu.
Fenerbahçe-Bursaspor maçını yöneten Barış Şimşek 7.4 alırken, Cüneyt Çakır, gözlemcisi Metin Tokat'tan 8.3 almasına rağmen Merkez Hakem Kurulu kararıyla notu 7.9'a düşürüldü.
Bu düşük notlar nedeniyle Şimşek'in 1 ay, Çakır'ın ise 15 gün dinlendirilmeleri bekleniyor.
Barış Şimşek ve Cüneyt Çakır'ın yanı sıra, Gençlerbirliği-Beşiktaş maçının hakemi Fırat Aydınus'un da düşük not aldığı ortaya çıktı.
Karşılaşmanın gözlemcisi Alican Lakot, Mario Gomez'in Skulason'a attığı dirsek sonrası kırmızı kart çıkarmayan ve Tosic ile Beck'in sarı kartlarını es geçen Aydınus'a 7.8 not verdi. 'Bariz önemli bir hata yaptı' anlamına gelen bu not nedeniyle Aydınus'un da 15 gün dinlendirilmesi bekleniyor.
Hürriyet
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...