E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

'Konya'da güzel bir final yaşatacağız' 

Torku Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, Milli takımın İzlanda ile Konya'da oynayacağı son maç için, "İnşallah milli takımımızı Konya'dan finallere göndeririz" dedi.

12.09.2015 - 10:49
 Konya da güzel bir final yaşatacağız

Torku Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, A Milli Futbol Takımı'nın 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde İzlanda ile oynayacağı son maça da Konya'nın ev sahipliği yapacak olmasıyla ilgili olarak, "Konya'da güzel bir final yaşatacağız" dedi. 

Şan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi'nin inşa ettiği Konya Büyükşehir Torku Arena'nın kentte futbol anlayışını daha modern hale getirdiğini söyledi.
Ahmet Şan, Letonya ve Hollanda maçlarında hazırlıkların dört dörtlük yapıldığını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Milli maç hasretiyle Konyalı sporseverler milli takımına sahip çıktı. Çok iyi bir hazırlık süreci geçirdik. Saha içi ve dışı organizasyonlarda seferber olduk. Konya'da çok iyi iki maç yaşadık. Konya Büyükşehir Torku Arena çok iyi sınav verdi. Milli takım ve Türkiye Futbol Federasyonu da hazırlıklarımızı beğendikleri için İzlanda maçını da Konya'da oynamaya karar verdi. İnşallah Konya'da güzel bir final yaşatacağız. Yeniden hazırlanacağız. İzlanda maçında, Letonya ve Hollanda maçlarında verdiğimiz desteğin daha iyisini vereceğiz."

"Konya Büyükşehir Belediyesi bir adım öne geçti"

Şan, İzlanda maçı için Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan, taraftarın "Timsah Arena" olarak adlandırdığı stadın hazır olmadığını tahmin ettiklerini aktardı.
Konya ile Bursa belediyeleri arasında tatlı bir rekabetin olduğuna dikkati çeken Ahmet Şan, "Konya Büyükşehir Belediyemiz, Kayseri, Gaziantep, Antalya ve Bursa büyükşehir belediyelerinin bir adım önüne geçti" diye konuştu.

Akyürek: "İnşallah milli takımımızı buradan finallere göndeririz"

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek de Konya olarak her zaman milli takımın yanında olduklarını dile getirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu ve UEFA yetkililerine Konya'ya gösterdikleri güvenden dolayı teşekkür eden Akyürek, "İzlanda maçı Konya'da oynanacağı için mutluyuz. Bundan sonra stadımız, seyircimiz ve tüm Konya olarak milli takımımızı en güzel şekilde destekleyeceğiz. İnşallah milli takımımızı Konya'dan finallere göndeririz" dedi.

Ersöz: "İki maçı sıkıntısız atlattık"

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz ise şehrin son yıllarda sportif tesisleşme, başarı ve kulüp sayılarının artmasıyla büyük bir ivme kazandığını söyledi.
Sportif tesisleşmede 42 bin kişilik Torku Arena ile en yüksek noktaya ulaştıklarına vurgulayan Ersöz, şunları kaydetti:

"Geçen sene Torku Konyaspor taraftarı, stat doluluk oranıyla Türkiye'de 3. sıradaydı. Seyircimizin takımına 90 dakika verdiği destek nedeniyle Letonya ve Hollanda maçları, Torku Arena'ya verildi. Bu iki maçtaki coşkumuz dünya basınında gündem oldu. Sorunsuz iki tane milli maçı atlattık. Elimizden gelen her türlü çalışmayı ve çabayı göstereceğiz"

aa

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Rizespor 3 puan peşinde!
Lige 1 galibiyet ve 2 beraberlikle topladığı 5 puanla başlayan Çaykur ...
Sneijder az da olsa "feda" dedi!
Galatasaray taraftarının beklediği müjde geldi, Sneijder şu an aldığı ...
Fenerbahçe ile Kasımpaşa Maçı
Fenerbahçe'nin lig maçlarındaki 56 golüne, Kasımpaşa 20 golle yanıt verebildi. ...
 
Beşiktaş'ın Medipol Başakşehir'e şansı tutmuyor

Spor Toto Süper Lig'de yarın Medipol Başakşehir ile karşılaşacak Beşiktaş'ın, ...

Eski takımlarına karşı kozlarını paylaşacaklar

Spor Toto Süper Lig'deki Kayserispor-Trabzonspor maçında, teknik adamlar ...

Galatasaray'lı Eboue'den sürpriz karar!
Galatasaray ile sözleşmesi bittikten sonra henüz bir kulüple anlaşma sağlayamayan ...
 
Grosskreutz
Galatasaray, Kevin Grosskreutz için hukuk mücadelesine girişti. FIFA'nın ...
O poz Almanya'yı karıştırdı!
Galatasaraylı futbolcu Podolski'nin Türk bayrağı önünde asker selamıyla ...
Selim Yaşar gümüş madalya kazandı!
ABD'nin Las Vegas kentinde organize edilen Dünya Güreş Şampiyonası'nda ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Recep Tayyip Erdoğan
Serdar Ortaç
emrah yılmaz
ygs 2015
tekne
bugün
Anadolu Efes
atletico madrid
chp