E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

YAĞMURDERELİ, SAY'A FENA 'SAYDIRDI' 

‘Bu ülkeden gitmek istiyorum’ sözüyle tartışma başlatan, Osman Yağmurdereli’ye ‘göbeğini kaşıyan adam’ diyen piyanist Fazıl Say'a, Yağmurdereli’den sert cevap geldi.

29.12.2007 - 11:26
YAĞMURDERELİ, SAY A FENA  SAYDIRDI

 ‘Bu ülkeden gitmek istiyorum’ sözleriyle tartışma başlatan ve telefonla katıldığı genç bakış programında, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Yağmurdereli’ye canlı yayında, ‘göbeğini kaşıyan adam’ diyen piyanist Fazıl Say'a, Osman Yağmurdereli’den sert cevap geldi.

TV8’de yayınlanan, sanatçı Nükhet Duru’nun sunduğu ‘Duru Muhabbetler’ programına konuk olan Dizi yapımcısı ve AK Parti Milletvekili Osman Yağmurdereli, Fazıl Say ismi anıldığı zaman, akıllara sanatından çok, magazin hayatının geldiğini söyledi.
Say’ın kendisine, ‘göbeğini kaşıyan adam’ dediği Genç Bakış programına da serzenişte bulunan Yağmurdereli, “Ben 2 gündür uyumuyorum, bunu hak etmedim ki. Abbas Güçlü’ye güvenip oraya gittim.” Diye konuştu. Programda söyledikleriyle alakalı olarak konuştuğumuz Yamurdereli, 'söylediklerimin arkasındadım' dedi.

Yağmurdereli programda şunları söyledi:  
 
Ne yaptı bu zamana kadar?

"Bu kardeşimizin acaba hangi CD’si, hangi klasik bestesi, Türk halkı tarafından beğenilip rağbet gördü, çok sattı? Ne yaptı da bu kadar şöhretli oldu?

Çok üzülüyorum. Bu ismi andığınız zaman aklınıza acaba şarkıları mı geliyor yoksa başka şeyler mi geliyor? Sanatçılarla olan dostlukları mı geliyor? Önce bize, Türk halkına, varlığını ispat edecek. Belli bir kitleye çok az bir gruba kendini anlatması yetmez. 70 milyona anlatacak ondan sonra gelip bu ülkenin iktidar partisine, cumhurbaşkanına, başbakanına, kültür bakanına, milletvekiline daha dikkatli konuşacak."

İki gündür uyuyamıyorum
 
"Ben o gün ona da üzüldüm. Bu ülkede demokrasi yok diyorlar her ağzını açan cumhurbaşkanı ve başbakana hakaret ediyor ben böyle bir şey görmedim. Yapmayın diyorum kimse dinlemiyor. Ben 2 gündür uyumuyorum, bunu hak etmedim ki. Abbas Güçlü’ye güvenip oraya gittim."

"İlk seçimlerde bekliyoruz"

Mesela bu sanatçı arkadaşımız hükümete takıp devletin idare şekliyle uğraşacağına bu ülke için ne yaptığını söyleyecek. Ben şuraya bir taş üst üste koydum diyecek insanlar. Ben bu ülkede Sezen Aksu’yu Nükhet Duru’yu Nilüfer’i yok sayamam. Onlara da popüler kültür diyorlar. Bu halk neyle yaşamış yıllarca? Değerli sanatçı arkadaşımızın bu ülkeye geç gelmesine üzülüyoruz, keşke daha erken gelip Türk halkını bilinçlendirseydi. İlk seçimlerde bekliyoruz. Bakalım hangi partiden gelecek?"

Haber 7


YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türköne Konuşuyor: Eşimle Aram Kötü Olursa, Ak Parti'ye Muhalefet Ediyorum… MİT İşe Yaramaz, İlhan Selçuk Faşist, Çatlı Arkadaşımdı... Türkeş Bana Komünist Derdi…
Zaman’dan başka gazetede yazmam… Çok yakında medya savaşı çıkacak… Milliyetçilik ...
Cem Uzan Turktime'a Konuştu: Beni Kesebilirsin, Öldüerbilirsin ama Bana İnananlara İhanet Ettiremezsin!!!
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan Türk Basınında evinin kapılarını ilk ...
MENDERES TURKTİME'A KONUŞTU! : “AĞAR, DEMOKRASİNİN YANINDAN BİLE GEÇMEMİŞTİR!”
Sağ siyasetin patent sahibi ve DP’nin biyolojik ve siyasi varisi Aydın ...
 
BAŞÖRTÜSÜ ÖZ DEĞİL, SEMBOLDÜR!
(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) 5 bini aşkın üyesi ile Türkiye’nin ...
Emin Çölaşan Turktime'a Konuştu
(ÖZEL-TURKTİME) Türk basının usta kalemi, Hürriyet Gazetesi yazarı Emin ...
TRT'DE TARKAN ARBEDESİ
TRT'yle 750 bin dolar karşılığında anlaşan Tarkan’ın yılbaşı çekimlerinde olay çıktı.
 
KANADOĞLU'NDAN ÖCALAN UYARISI
Yargıtay Onursal Başsavcısı Kanadoğlu: 221 esnetilirse Öcalan da yararlanabilir.
TURKTİME AÇIKLIYOR!!! ERGUN BABAHAN'IN 'ÖNEMSİZ' DEDİĞİ KONU TBMM GÜNDEMİNDE
Sabah Genel Yayın yönetmeni Ergun Babahan tarafından, önemsiz bulunarak, ...
HÜKÜMETİN AMANSIZ MUHALİFİ TERCÜMAN DTP’YE KARŞI AK PARTİ’Yİ SAVUNDU: G.DOĞU’YU DTP BELASINDAN AKP TEMİZLEYECEK
Çocukları PKK'lı ailelere 'Hain ol bahşişi' dağıtan belediyeler yerel ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
galatasaray
hamza hamzaoğlu
nato
Eczacıbaşı
Southampton
PSG
yargıtay
harç
Yılmaz Vural