A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ve Nuri Şahin, Andorra ile yapacakları 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri maçı öncesi basının karşısına çıktı.
Konuşmasında Türk halkından destek isteyen Fatih Terim, "Onların desteği bizi güçlü kılacaktır. Halkımızdan ricamız bizi hep desteklesinler. Onların desteği bizi güçlü kılacaktır" diye konuştu.
Terim, Milli Takım'daki görev süresiyle ilgili ise "Ben görev süremi 4 maç olarak görmüyorum. Allah nasip ederse 6 maç olur" ifadelerini kullandı.
"Cuma ve Salı günü iki tane çok önemli iki maç oynayacağız" diyen Terim, "Şansımızın çok az olduğunu ve rakiplerimizin durumuna göre bir yere geleceğimiz bir ortamdayız. En iyi şekilde bitirmeyi hedefleyeceğiz. Hayallerimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Çok uzak da olsa bu hayalimizin gerçekleşmesini diliyoruz. Hatta bir çok matematik hesabının yapıldığı bir ortamdayız. Biz çalışacağız, uğraşacağız ve terimizi son saniyeye kadar akıtacağız. Allah izin verirse ben oyuncularıma güveniyorum" şeklinde konuştu.
cnntürk
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...