Teknik direktör Prandelli ile Sneijder arasındaki gerilim gün su yüzüne çıktı. Hakan Balta'nın golünden 3 dakika sonra yenilen gol, yıldız futbolcuyu çıldırttı.
Santra kullanılmadan önce kenara su içmek için gelen Wesley Sneijder, daha sonra sinirli bir şekilde pet şişeyi teknik direktör Cesare Prandelli’nin önüne doğru fırlattı. İtalyan hoca, tepkisiz bir şekildeolanları izledi.
Hollandalı yıldız, maç sonrası yaptığı açıklamada “Ayrılacak” iddialarına şu yanıtı verdi:
"Endişelenecek bir şey yok. Kulüp ile aramda hiçbir sorun bulunmuyor. Her zaman söylediğim gibi Galatasaray’da mutluyum ve ayrılmak gibi bir niyetim yok."
"YÖNETİM YEDEK BIRAKTI"
Hollanda basınına konuşan Sneijder'in menajeri Guido Albers, "Almanya’da Ali Dürüst'le yemek yedik. Kontratı uzatmak istiyorlar, ama imzayı atmadan inanmam. Kasımpaşa maçında yedek kalması için Prandelli 'Taktik seçimdi' dedi, ama yukarıdan gelen talimattı" diye konuştu.
Öte yandan Japon basını, Sneijder’la Tokyo’nun da ilgilendiğini yazdı.
Radikal
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |