E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

SINIR KAPISI RESTİ Aliyev, Güvenlik Konseyi'ni Topladı

Azerbaycan Güvenlik Konseyi'ni toplayan Cumhurbaşkan Aliyev, Türkiye-Ermenistan sınırlarının açılacağına dair haberlere üstü kapalı tepki gösterdi.

7.04.2009 - 00:17
SINIR KAPISI RESTİ

Aliyev, "Hiçbir devletin içişlerine karışmıyoruz. Bölgede değişen politikaya göre biz de değişeceğiz" dedi.

Azerbaycanın bölgede yürütülen işbirliği politikalarından kesinlikle geri adım atmayacağını kaydeden Aliyev, "Başka ülkeler arasındaki karşılıklı ilişkilere müdahale etmedi ve etmeyecektir. Ancak bununla birlikte kendi politikasını bölgede oluşan ya da oluşabilecek yeni durumlara uygun şekilde yürütmek bizim doğal hakkımız ve biz bu hakkımızdan istenilen şekilde istifade edecektir" şeklinde konuştu. "Ne siyasi, ne ekonomik ne de siyasi krizler Azerbaycan devletini etkilemiyor" diyen Aliyev, Azerbaycan'ın bölgede katıldığı uluslararası projelerden de geri adım atmayacağını da vurguladı.

Azerbaycan Devlet Başkanı Aliyev, Ermenistan'ın gerçekleri kabulleneceğine ve sonuçları ile hesaplaşacağını ümit ettiklerini belirterek, "Ermenistan Azerbaycan arasındakı Dağlık Karabağ sorunu çözüme kavuşacak. Biz 15 yıldır yapıcı tavır sergiliyoruz, barış görüşmelerine sadakat gösteriyoruz. Ancak karşı taraf da yapıcı olmalı ve Dağlık Karabağa hiçbir zaman bağımsızlık verilmeyeceğini anlamalıdır" diye konuştu.

Aliyev, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ermenistan - Azerbaycan, Dağlık Karabağ meselesini çözümü, bölgede ve dünyada devam eden diğer süreçleri ciddi şekilde izliyoruz. Azerbaycan devleti kendi politikasını güçlü esaslara dayandırarak yürütüyor ve değişikliklere ayak uyduruyor. Bu böyle olması gerekiyor."

YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
Özay Atay 31 Mart 2009 Salı 11:34

Açık yazılmalıydı haber.İl seçim kurulu tarafından görevlendirilmiş belediye aracı(zira il seçim kurullarının kendi araçları yoktur,diğer kamu kurumlarından araç alırlar),CHP'li grup tarafından sahte oy taşıdığı iddiasıyla durdurulmuş,içindeki görevliler linçten zor kurtulmuş,sahte diye gerçek oy torbaları yağmalanmıştır.Bu oyları yağmalayanlar CHP'li seçim magandalarıdır.Anlamadan bilmeden herşeye şüpheyle yaklaşıp her önüne gelene şiddet uygulamışlardır.Şimdi kalkıp sakın AKP yaptı demesinler.

Yorumu oyla      18      10  
hulya 31 Mart 2009 Salı 11:23

Hile varmı? yok mu? varsa eğer,büyük küçük olduğuna bakılmaksızın iptal edilmelidir.Sıradan vatandaş üniversite sınavında en ufak bir usulsüzlükte hemen iptal ediliyor,hayatı kararıyor da milyonlarca insanı ilgilendiren olayda yapılan usulsüzlük neden iptal edilmiyor?

Yorumu oyla      18      10  
ÇİRKİN ÖRDEK YAVRUSU 31 Mart 2009 Salı 10:32

Halkın oylarını çalan,halkı çalan,halkı gasbeden,halkala alay eden,halka acımayan bu halk düşmanlarının demokrasi adına allerini kesin,tırnaklarını sökün (mecazi anlamdadır) Demokrasinin yeşermesi için,Cumhuriyetimizi korumak için bu vatana karşı kurulu düzeni bozmaya çalışan,bozan her kim olursa olsun.Kanunen cezasız kalmamalıdır.Bu ceza öyle bir ceza olmalıdır ki gerekirse ek ceza olarak bu ülkenin Anayasası bu kişilere ezberlettrilmelidir.(Okuma alışkanlığı olmayan kişiler için ne acıdır)

Yorumu oyla      18      10  
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Pol Pot Döneminin Yetkisi Konuştu:
Kamboçya'da iki milyon kadar kişinin ölümünden sorumlu tutulan Pol Pot ...
AB, Olli Rehn'i Yalanladı
AB sözcüsü Christianne Hohmann, 'Türkiye'nin AB'ye katılım süreci, Türkiye'nin ...
Deprem İtalya'yı Vurdu:
İtalya'da, 6.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde şu ana kadar ...
 
Putin, Hükümetin Kriz Önlemlerini Savundu
Rusya Başbakanı Putin, hükümetin küresel krize karşı aldığı önlemleri ...
BEKLENEN ÖZÜR YOK!
NATO Genel Sekreteri olması konusunda üzerinde mutabakat olunan Danimarka ...
Schindler'in Gerçek Listesi Bulundu
Alman iş adamı Oskar Schindler'in II. Dünya Savaşı'nda kurtardığı Yahudilerin ...
 
Danimarka'da Zafer Sarhoşluğu
Rasmussen'in NATO Genel Sekreteri olması Danimarka basınından böyle duyuruldu...
TALİBAN KOMUTANI NET:
Pakistan’ın Svat Bölgesi’ndeki Taliban komutanlarından Müslim Han, "Hükümet ...
RASMUSSEN ANINDA ÇARK ETTİ:
NATO Genel Sekreterliği için Türkiye’nin veto tehdidini, başta Roj TV’nin ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
nato
Ukrayna
Joachim Löw
İlker İnanoğlu
Ankara
Bütçe
Ahmet Kaya
madenci
Kayseri Erciyesspor