Örgütlenmelerini tamamlayan partisinin Avcılar, Fatih, Beykoz ve Kadıköy ilçe başkanlıklarının açılış törenine katılan Pamukoğlu, Kadıköy Rasimpaşa Mahallesi Taşköprü Caddesi'ndeki açılışta bir konuşma yaptı.
Hak ve Eşitlik Partisinin, Türkiye'de 40'a yakın il ile yaklaşık 60 ilçede örgütlenmesini bitirdiğini bildiren Pamukoğlu, 2 ayda bu kadar hızlı bir şekilde örgütlenmeyi tamamlamanın ''mucizevi'' bir olay olduğunu ifade etti.
Yarın da İstanbul'da 2 ilçe başkanlığının açılışını yaptıktan sonra Türkiye'nin değişik yerlerindeki hazırlığı tamamlanmış il ve ilçe başkanlıklarının açılışlarına gideceğini belirten Pamukoğlu, şunları söyledi:
''Açılışların tamamlanmasının ardından 2009 yılının Ocak ayında büyük kongreye gideceğiz. Büyük kongrede bütün organlarımızı oluşturacağız. Hak ve Eşitlik Partisi, 2009 Ocak ayından itibaren bütün siyasi güreşleri yapmak üzere siyaset arenasına adımını atacak.
Zaman dışında hiçbir sorunumuz yok. Bu konudaki sıkıntımız da kendi hızımızdan kaynaklanıyor. 2 yıl içerisinde yapmamız gereken büyük kongreyi, biz 3 ay içerisinde tamamlayacağız. Biz tamamen halkın finanse ettiği bir partiyiz. Halk, imece usulü olarak il ve ilçe başkanlıklarını hazırlıyor. Partinin varlık sebebi de bu zaten. Kuruluş kararı da halkın talebiyle doğmuştur.''
Törende, ilçe binasının açılış kurdelesini kesen Pamukoğlu, ilçe başkanı Celalettin Biçer'in yakasına da partinin amblemi olan ''Kartal'' rozeti taktı. Biçer de Pamukoğlu'na seramik bir tabak hediye etti.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |