Galatasaray'da merakla beklenen yönetim kurulu toplantısı sona erdi. Türk Telekom Arena'da yaklaşık 5 saat süren ve Nihat Doğan'ın ihracı ile birlikte basketbol şubesindeki krizin masaya yatırıldığı toplantıda radikal 2 karar alındı.
Skorer'in toplantı masasından aldığı bilgiler şöyle oldu:
1. Yönetim kurulu, Nihat Doğan'ın ihracı için kulübe ulaşan 300 civarındaki dilekçeyi dikkate alarak konuyu disiplin kuruluna götürme kararı aldı. Nihat Doğan'ın ihracı için alınan karar oy birliğiyle verildi.
2. Basketbol şubesinde ise Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman ile sorun yaşayan Can Topsakal'ın istifası kabul edildi. Şubenin yeni sorumlusu Ural Aküzüm oldu.
milliyet
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |