Cumhurbaşkanlığı seçimi konusunda ana muhalefet partisi CHP'ye yüklenen Anavatan Partisi lideri Erkan Mumcu, CHP'yi cumhurbaşkanlığı seçimi konusundaki tavrı nedeniyle eleştirirken, “Ana muhalefet partisine bakıyorsunuz, magazin programlarının Semra Hanım'ı, kendine gelin beğenir gibi cumhurbaşkanı beğeniyor Türkiye'ye” dedi. Erkan Mumcu partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin magazinleşmesinden yakındı.
SİYASET MAGAZİNİ
Türkiye'de siyasetin bayağılaştığını kaydeden Mumcu, “Ana muhalefet partisine bakıyorsunuz, magazin programlarının Semra Hanım'ın, kendine gelin beğenmesi gibi cumhurbaşkanı beğeniyor Türkiye'ye. Sen kimsin, milletin iradesi karşısında sen kimsin. İnsan unvanından, adından ders alır. Altı okundan biri halkçılık, nerede halka, millete güven, halk seçmesin, niye? Çünkü seçilseler de seçilmeseler de her zaman iktidarda olsunlar diye, yok öyle yağma. Bu millet cumhurbaşkanını seçmeyi hak ediyor” diye konuştu.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...