Teknik direktör Luis Enrique, Barcelona'dafutbolcu olduğu dönemde yapılan bir geleneği 14 sene aranın ardından yine başlatarak, kaptanları belirlemek için takımiçinde oylama yaptırdı.
Oylamada en fazla oyu alan futbolcular,takımın emektarları Xavi Hernandez ve Andres Iniesta oldu. Arjantinli yıldız Lionel Messi de oylamada üçüncü oldu. Sergio Busquets ise 4. kaptan olarak seçildi.
Katalan basını, takımın 4'üncü kaptanlığı için Busquets dışında Gerard Pique ve Javier Mascherano isimlerinin de ön plana çıkmasına karşın Barcelona'nın kulüp kimliğiyle daha fazla özdeşleşen Busquets'in seçildiğini yazdı.
Barcelona'nın kulüp tarihinde sezona 3 kaptanla başlama geleneği fazla daha ağır bassa da 2014-2015 sezonunda değişikliğe gidilerek kaptan sayısının 4'e çıkarılması dikkati çekti.
Mersinimnet
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...