Galatasaray, sakatlıklarla boğuşurken doktor Bağrıaçık'tan beklenen açıklama geldi.Sporcuların son durumu ne? İşte ayrıntılar... Bağrıaçık, sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, Türkiye Basketbol Ligi'nde Trabzonspor Medical Park ile yapılan maçta yüzüne darbe alan Justin Carter'in burnunda kırık tespit edildiğini, ABD'li oyuncunun TOFAŞ maçında maskeyle mücadele edeceğini söyledi.
Trabzonspor Medical Park maçı öncesinde hastalanan Sinan Güler'in hastanede yapılan muayenesinde akut mide-bağırsak enfeksiyonu teşhisi konduğunu ve serum tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edildiğini anlatan Bağrıaçık, "Zoran Erceg, Kerem Gönlüm ve Ender Arslan'ın aşil tendonundaki sakatlıkları ve tedavileri devam ediyor" ifadesini kullandı.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...