E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

GERİ ADIM YOK! CHP, Gül'ü Yine Boykot Etti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhuriyet bayramı dolayısıyla, TBMM'de kutlamaları kabul etti. Baykal ve vekilleri geçen yıl olduğu gibi kutlamalara katılmadı.

29.10.2008 - 11:24
GERİ ADIM YOK!

Anıtkabir'deki törenin ardından TBMM'ye gelen Gül'ü, burada, TBMM Başkanı Köksal Toptan askeri törenle karşıladı. Tören kıtasını selamlayan Gül, tebrikleri kabul etmek üzere Tören Salonuna geçti.

Cumhurbaşkanı Gül'ün hemen ardından TBMM'ye gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kutlamalar başlamadan önce Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ ile bir süre sohbet etti. Erdoğan ve Başbuğ'un sohbetine daha sonra TBMM Başkanı Toptan da katıldı.

Kabul töreni, İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından saat 09.30'da başladı.

Gül'e, TBMM Başkanı Toptan, Başbakan Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Başbuğ, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker, Danıştay Başkanı Mustafa Birden, Bakanlar Kurulu üyeleri, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Aydoğan Babaoğlu, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Metin Ataç, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ÖDP Genel Başkanı Ufuk Uras, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, AK Parti, MHP ve DTP'li bazı milletvekilleri, Sayıştay Başkanı Mehmet Damar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Hilmi Bengi, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Salih Melek tebriklerini iletti.

Gül, tebriklerin ardından kısa bir süre dinlendikten sonra, aralarında ABD, İtalya, Irak, Hollanda, İngiltere, Rusya, Meksika, Şili, Küba, Vietnam, Filistin, Belçika, Azerbaycan büyükelçilerinin de bulunduğu yabancı misyon şeflerinin tebriklerini kabul etti.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve CHP'li milletvekilleri, törene, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da katılmadı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, törenin ardından gazetecilere dönerek, ''Halkımızın, milletimizin, Türkiye dışındaki Türklerin ve sizin bayramınızı kutluyorum'' dedi. Gül, doğum gününü kutlayan gazetecilere de teşekkür etti.

ERDOĞAN MAKAM ODASINA GEÇTİ

Başbakan Erdoğan da Gül'e tebriklerini ilettikten sonra TBMM'deki makamına geçerek, bir süre kaldı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, TBMM'de kutlamaları kabulünün ardından Erdoğan, Dışişleri Bakanı Ali Babacan, Grup Başkanvekilleri Sadullah Ergin, Mustafa Elitaş ve Bekir Bozdağ ile Meclisteki makam odasında bir süre görüştü.

Başbakan Erdoğan, daha sonra Hipodrum'daki törenlere katılmak üzere TBMM'den ayrıldı.

İSTANBUL'DAKİ KUTLAMALAR

Türkiye Cumhuriyeti'nin 85. yıl dönümü nedeniyle, İstanbul Valiliğinde tebrikler kabul edildi.

Valiliğin kabul salonunda düzenlenen törende, İstanbul Valisi Muammer Güler, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Ergin Saygun ve Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, tebrikleri kabul etti.

Törene, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Engin, Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Fener Rum Ortodoks Patriği Bartholomeos, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, iş adamı Tuncay Özilhan'ın yanı sıra İstanbul'daki üniversitelerin rektörleri, silahlı kuvvetler mensupları, emniyet teşkilatı bölüm yöneticileri, dini liderler, iş adamları ve meslek kuruluşları temsilcileri ile başkonsoloslar katıldı.

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DP Genel Başkanı Süleyman Soylu Turktime Genel Merkezi’nde Konuştu: İsmim Emanetçiliğe Sığacak Kadar Küçük Değil!
Turktime Genel Merkezi ziyaret eden Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman ...
TURKTIME'ı Ziyaret Eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok İmalı Konuştu!
14 yıldır Keçiören Belediye Başkanlığı görevini yürüten Turgut Altınok ...
MHP'li Ekici : DTP’lilerin Elini Sıktık da Elimize PKK’mı Bulaştı?
MHP kimsenin kurşun askeri değildir… Kimse üzerimizden evcilik oynamasın… ...
 
Turktime'a Konuşan Kutan Bombaladı: Bahçeli'ye Başbakanlık Teklif Ettik ama Kabul Etmedi
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, DP Genel Başkanı Mehmet Ağar ve DSP ...
Ağar Turktime'a Konuştu: Ne Geçmişimi İnkar Ettim, Ne de Değiştim... Düz Ovada Siyaset Söylemi En Milliyetçi Söylemdir
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan’dan sonra DP Genel Başkanı Mehmet Ağar’da ...
Şirin Turktime'a Konuştu: Halk İsterse İdam Gelir
(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) Genç Parti idamı geri getirecek ...
 
CHP'DE KRİZ BİTMİYOR
Parti içi muhalefetin kirli bir savaşa dönüştüğü CHP'de Baykal'a yakınlığı ...
CHP'yi DTP'ye Yakınlaştıran Sebep
DSP'den umduğunu bulamayan CHP, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ...
Gül'ün Cumhuriyet Bayramı mesajı
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Türkiye Cumhuriyetinin, başta Büyük Önder ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
fenerbahçe
Güney Kore
Sağlık
Beyaz Saray
NBA
Ukrayna
MERSİN
Fatih Erbakan
PSG