E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Eşini öldüren adamdan akıl almaz savunma 

Zonguldak'ta boşanma aşamasında olduğu eşini av tüfeğiyle öldüren Emrah Yankı, yargılandığı davda 'yanlışlıkla vurdum' demesi üzerine kızı öldürülen Cemile A. 'Kes yalanı' diyerek bağırdı.

13.11.2022 - 13:48
Eşini öldüren adamdan akıl almaz savunma

Zonguldak'ta geçtiğimiz yıl eylül ayında meydana gelen olayda, Emrah Yankın, boşanma aşamasındaki eşi Gülten Yankın'ın evine gitti. Kapıyı açan eşini av tüfeğiyle 2 el ateş ederek öldüren Emrah Yankın, kaçtı. Kısa süre sonra Kozlu ilçesine bağlı Kumtarla köyünde yakalanıp gözaltına alınan Emrah Yankın tutuklandı.

Emrah Yankın hakkında, ‘eşi tasarlayarak kasten öldürme’ ve ‘tehdit’ suçlarından dava açıldı. Emniyet ve savcılık ifadelerinde, “3 aydır eşimi öldürmeyi düşünüyordum” diyen Emrah Yankın, ilk duruşmada ifadesini, “3 aydır kendimi öldürmeyi düşünüyorum” diye değiştirdi.

Davaya Zonguldak 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi. Duruşmaya tutuklu sanık Emrah Yankın, Gülten Yankın’ın yakınları ve avukatlar katıldı. Emrah Yankın mahkemedeki savunmasında, “En başından beri söylüyorum. Olay kazayla oldu, kasten herhangi bir eylemde bulunmadım” dedi. Bu sırada Cemile A. önündeki masaya vurarak, “Kes yalanı” diye bağırarak tepki gösterdi. Mahkeme başkanı, salonda düzenin sağlanması için uyarılarda bulundu. Emrah Yankın, “Yaptığım için çok pişmanım. Ceza verilmemesini, verilecekse de haksız tahrik indiriminin uygulanmasını istiyorum” diye konuştu.

‘KIZIMI ALNINDAN NASIL KAZAYLA VURUYOR?’
Sanığın ifadelerine karşı söz verilen Cemile A., “‘Yanlışlıkla vurdum’ diyor ya, kızımı alnından nasıl kazayla vuruyor? ‘Kaza’ diyor Hakim Bey, bu askerlik etmiş birisi. Sürekli domuz avına gidiyor. Kızım benimle yaşarken benden 2 ay boşanma davası açılması için müsaade istedi. Meğerse kızımı öldürmek için plan yapıyormuş” dedi.

Gülten Yankın’ın babası Cemil A. ise, “Sanık kızımı takip etmiş, yalnız bir anında yakalayıp öldürmüştür” diye konuştu.

Mahkeme heyeti, Emrah Yankın’ın tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı erteledi.

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kolombiya Eski Devlet Başkanı Turktime'a anlattı: Escobar'la göz göze geldim öldürün talimatı verdi!
Kolombiya'da yaptığı uyuşturucu ticaretiyle 1980'li yıllarda dünyanın ...
BIDEN'IN BAŞKANININ KANKASI SARIKAYA: İYİ OLACAK!
Aylan Bebek ve İslamafobia filmlerinin ünlü yönetmeni ve Türk Lobisi yöneticisi ...
DP lideri Uysal'dan Bakan Soylu hakkında çok konuşulacak sözler
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Turktime'ın sorularını yanıtladı.
 
“İktidar da, CHP’de değişecek!”
DSP’den Ankara adayı olan Haydar Yılmaz, adaylığı karşısında çıkar sağladığı ...
Erbakan, Oktar'ın karşısında durdu!
Film gibi bir hayatın, sıra dışı kahramanı Emin Şirin. Daha yakından tanımak için buyurun…
Bahçeli, TURKTIME'a konuştu
a
 
28 Şubat Darbesi'nin Perde Arkası
1977-80 Dönemi Adalet Partisi ve 28 Şubat Dönemi’nde Refah Partisi Kastamonu ...
"CHP sokakçıdır, öbürleri meydancı"
1977-80 Dönemi Adalet Partisi ve 28 Şubat Dönemi’nde Refah Partisi Kastamonu ...
YSK Başkanı Ali EM Turktime'a Konuştu
28 Ocak 2010 tarihinde Yüksek Seçim Kurulu Başkanı (YSK) olan Ali Em geçen ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
ÖSYM
Ak Parti
döviz
hamza hamzaoğlu
barcelona
1. Lig
Murat Yıldırım
Bütçe
Yükseköğretime Geçiş Sınavı