E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

ERDOĞAN: YUMUŞAK BAŞLIYIM AMA UYSAL KOYUN DEĞİLİM! 

Siyasi gerilimden medyayı sorumlu tutan Başbakan Erdoğan, sağduyu ve geri adım çağrılarının içinin doldurulmasını isteyerek, “Yumuşak başlıyım ama uysal koyun değilim” diye konuştu.

29.03.2008 - 14:14
ERDOĞAN: YUMUŞAK BAŞLIYIM AMA UYSAL KOYUN DEĞİLİM!

Başbakan Erdoğan, Çırağan Sarayında düzenlenen Anadolu Aslanları İşadamları Derneğinin (ASKON) 5. Olağan Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, darbe çığırtkanları olduğunu, bu süreçte asıl kaybedenin o çığırtkanlar olacağını da söyledi. 

Erdoğan, “Sivil toplum örgütlerinin bu çalışması güzeldir, bir şeyi sanki böyle ıskalıyorlar. Kızmasınlar, her zaman faturasını böyle kesiyorlar ama maalesef bir siyasi zihniyetin yanlısı olan medya bu işi teşvik etmiştir ve bugünlere getirmiştir” dedi.

Başbakan Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti:

“Tespitim budur. Sivil toplum örgütlerinin bir çalışması var. Bunu memnuniyetle izlediğimizi söyledim ama geri adım atmak mantığını kabul etmek mümkün değil. Yani geri adım atmak... Neden, niçin, nasıl, konu ne? Bunu görmek lazım. Tayyip Erdoğan olarak benim bir yanlışım varsa bu söylenir. Ben o yanlışımdan geri adım atmayı kesinlikle kabul ederim. Eyvallah... Ama ortaya somut bir şey konmadan herkes geri adım atmalı... Niçin? Bunun içeriğini bir doldurun bakalım, bir görelim.

Çok açık, net söylüyorum; sivil toplum örgütlerinin bu çalışması güzeldir. Bir şeyi sanki böyle ıskalıyorlar. Kızmasınlar, Tayyip Erdoğan her zaman faturasını böyle kesiyorlar. Ama böyle maalesef, bir siyasi zihniyetin yanlısı olan medya bu işi teşvik etmiştir ve bugünlere getirmiştir. ‘Efendim germeyelim, germeyelim’ diye diye, geriyorsunuz. Bakıyoruz ki, sağdan, soldan, karşıdan, arkadan... Size serbest, bize sus. Yok öyle bir şey. Söylüyorum, ‘Yumuşak başlıysam kim dedi uysal koyunum’.

Açık, net söylüyorum; kimse bize laiklik konusunda bir olumsuz yaftası yapıştıramaz. Kimse bize demokrasi konusunda bir yanlışlık, bir yanlış yaklaşım yaftası yakıştıramaz. Türkiye Cumhuriyeti’nin, ülkemizin, demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olarak 5,5 yıldır dünyada itibarını yükselttik.”

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DP Genel Başkanı Süleyman Soylu Turktime Genel Merkezi’nde Konuştu: İsmim Emanetçiliğe Sığacak Kadar Küçük Değil!
Turktime Genel Merkezi ziyaret eden Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman ...
TURKTIME'ı Ziyaret Eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok İmalı Konuştu!
14 yıldır Keçiören Belediye Başkanlığı görevini yürüten Turgut Altınok ...
MHP'li Ekici : DTP’lilerin Elini Sıktık da Elimize PKK’mı Bulaştı?
MHP kimsenin kurşun askeri değildir… Kimse üzerimizden evcilik oynamasın… ...
 
Turktime'a Konuşan Kutan Bombaladı: Bahçeli'ye Başbakanlık Teklif Ettik ama Kabul Etmedi
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, DP Genel Başkanı Mehmet Ağar ve DSP ...
Ağar Turktime'a Konuştu: Ne Geçmişimi İnkar Ettim, Ne de Değiştim... Düz Ovada Siyaset Söylemi En Milliyetçi Söylemdir
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan’dan sonra DP Genel Başkanı Mehmet Ağar’da ...
Şirin Turktime'a Konuştu: Halk İsterse İdam Gelir
(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) Genç Parti idamı geri getirecek ...
 
AK PARTİ KAPATMAYA KARŞI FORMÜLÜ BULDU
Kapatma davasının ardından çözüm formülü için yoğun biçimde anayasa değişikliği ...
MHP'NİN KUCAĞI VE AK PARTİ'NİN SINAVI
Meclise girdiği günden beri darbeleriyle AKP'yi serseme çeviren MHP ne ...
DEMİREL MODELİ Mİ OLUR, ERBAKAN MI? YOKSA...
Kapatma davası sonrası Erdoğan ne yapacak? Demirel gibi şapkasını alıp ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
trabzonspor
ÖSYM
fransa
barcelona
Adana Demirspor
ygs puan hesaplama
Numan Kurtulmuş
Milli Eğitim Bakanlığı
Ahal