DTP Batman İl Başkanlığınca 18 Kasımda düzenlenen mitingden sonra polise taşlı saldırıda bulunarak terör örgütü lehine slogan attıkları için gözaltına alınan 11'i çocuk 25 kişiden 14'ü tutuklandı.
Mahkemeye sevk edilen 25 kişiden 14'ü polise taş atmak, terör örgütü PKK lehine slogan atmak, terör örgütü propagandası yapmak ve terör örgütüne üye olmak suçlamalarıyla tutuklanırken diğer 11 kişi serbest bırakıldı. Tutuklanan 14 kişi, Batman M tipi cezaevine konuldu.
Hürriyet
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...