Ankara, kanserden ölen DHKP-C lideri Dursun Karataş’ın cenazesine katılmak üzere havayoluyla Hollanda’ya gitmek isterken Larnaka Havalimanın’da yakalanan Özkök’ün iadesi için gayriresmi kanalları devreye soktu.
Özkök’ün, sahte pasaport düzenleme suçundan 8 ay hapis cezasına çarptırılması nedeniyle iadesinin ancak cezasını tamamladıktan sonra gündeme gelebileceği belirtiliyor.
İnterpol nezdinde, kırmızı bültenle aranan Tayfun Özkök’ün Dursun Karataş’ın ölümünden sonra örgütte baş olma çekişmesi içine girdiği öne sürülmüştü.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
|
|||||
|