Hürriyet ve Milliyet'in gündeme getirdiği haber asılsız çıktı. İddialar hem de Kanal D'nin canlı yayında yalanlandı..
Mehmet Ali Birand'ın sunduğu Ana Haber Bülteni'nde konuk olan Cumhurbaşkanlığı Basın Başdanışmanı Ahmet Sever konuya açıklık getirdi.
Birand mitingci kuruluşlara davetiye gidip gitmediğini sordu. Sever böyle bir şeyin söz konusu olmadığını aktardı.
Cumhuriyet Kadınıları Derneği ve CYDD'ye davetiye gönderildiğine dair belgelerin elinde olduğunu söyledi.. Sever, bazı kuruluşların unutulduğunu ancak söz konusu kişilere gönderildiğinin altını çizdi.
Birand bunu üzerine Kanal Türk'ün olmadığını iddia etti. Hatta yanında bulunan Murat Yetkin'e teyit ettirmek istedi. Sever'in cevabı da hazırdı.
Kanal Türk Ankara Temsilcisi Hulki Cevizoğlu'na davetiye gönderildiğini belirtti.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...