20 günde bulundu
ABD’nin New York eyaletindeki Clinton cezaevi’nden 6 Haziran günü firar eden iki mahkumdan biri, polis tarafından vurularak öldürüldü. Firar eden mahkumlardan 34 yaşındaki David Sweat ile 48 yaşındaki Richard Matt, ‘Esaretin Bedeli’ filmini aratmayan bir firar gerçekleştirmişti. Firarın ardından 2 bin kişilik ekibin başlattığı arama çalışmalarında Matt, 22 günün ardındanKanada sınırına yakın küçük bir köyde polisin açtığı ateş sonucu öldürüldü.
‘Teslim ol’ çağrısına uymadı
New York Valisi Andrew Cuomo, gümrük ve devriye ajanlarının da yer aldığı ekibin helikopterler yardımıyla Matt’e ulaştığını belirtti. Operasyonu yürüten komiser Joseph D’Amico, ellerini havaya kaldırarak teslim olmasını istetenen Matt’in bu uyarıyı dikkate almaması üzerine ateş açıldığını aktardı.
milliyet
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |