E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Burak Yılmaz gol krallığında da depara kalktı! 

Burak Yılmaz, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında, dün akşam oynanan derbi karşılaşmasında attığı golle, ligdeki gol sayısını 11'e çıkararak, Gekas'a yetişti.

5.01.2015 - 11:13
Burak Yılmaz gol krallığında da depara kalktı!

Burak Yılmaz, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında, dün akşam oynanan derbi karşılaşmasında attığı golle, ligdeki gol sayısını 11'e çıkararak, Gekas'a yetişti.

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş'ı 2-0 yendikleri karşılaşma sonrası Galatasaraylı futbolcu Burak Yılmaz önemli açıklamalarda bulundu.

Burak Yılmaz, derbi maçlarda hangi takımın ya da hangi oyuncunun formda olduğunun önemi bulunmadığını ifade ederek, "Bu maçların farklı bir havası ve atmosferi oluyor. Bugün kimin iyi oynayacağı, kimin doğru işler yapacağı önemliydi. Takım olarak sahada bizim daha çok doğru iş yaptığımıza inanıyorum." dedi.

Burak Yılmaz, şans faktörünün kendilerinden yana olduğunu söyleyecek kişilerin de çıkabileceğini belirterek, "Şansa da ihtiyaç var. Şampiyonluk yarışından kopmama adına, kazanamasak bile, kesinlikle kaybetmememiz gereken bir maçtı. Doğru oynadık, güzel işler yaptık. Beşiktaş'ı da tebrik ediyorum. Sahada 10 kişi kalmalarına rağmen, gerçekten iyiydiler. Ama biz kazanmayı hak ettik." diye konuştu.

Burak Yılmaz, Beşiktaş karşısında galip geldikleri için duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Gol attığım için ayrıca, kazandığımız için de ayrıca mutluyum. Çok çekişmeli bir lig oluyor. İki takımın 4. yıldız için mücadelesi var. Bir takımın, kendi rahmetli başkanlarının adına düzenlenen sezonda şampiyon olma isteği var. Üç takımın mücadele verdiği güzel bir sezon oluyor. Biz emin adımlarla gidiyoruz ve Allah izin verirse şampiyon olmak istiyoruz. Ama her takıma da saygı duyuyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

cihan

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fenerbahçe'den Galatasaray'a ağır taş!
Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, bütün futbolculardan ...
Emre Belözoğlu: Sıkıldım artık, kendimi görmekten!
34 yaşındaki futbolcu Emre Belözoğlu “Artık yoruldum. Ben limitteyim. ...
Beşiktaş TV'den hakeme 'altyazılı' gönderme!
Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün yayın organı BJK TV, dün akşamki Galatasaray ...
 
Hamza Hamzaoğlu'ndan Sneijder açıklaması!
Hamza Hamzaoğlu, dün akşamki Beşiktaş-Galatasaray maçının ardından düzenlenen ...
Biliç patladı:
Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'a kendi sahasında 2-0 yenilen Beşiktaş'ta ...
Melo'nun Veli'ye hareketi kırmızı kartlık mı?
Felipe Melo, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş ile karşılaştıkları ...
 
Abdurrahim Albayrak'tan flaş açıklamalar!
Abdurrahim Albayrak, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında, deplasmanda ...
Erkan Zengin gemileri yaktı! İşte son gelişme!
Erkan Zengin, Fenerbahçe'ye transferi konusunda gemileri yakarak; kulübü Eskişehirspor'a rest çekti.
Derbi bileti satışlarında büyük hayal kırıklığı!
Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının liderini belirleyecek zorlu Beşiktaş ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
rusya
Türkmenistan
MHP
Ezgi Mola
TV8
uefa
Binyamin Netanyahu
benzin
Juventus