Turk Time
DOLAR
49,1623 ▲ %0.07
EURO
55,1491 ▼ %-0.31
ALTIN
6587,4770 ▲ %0.68
BIST-100
12492,36 ▲ %1.81
PETROL
101,5200 ▼ %-0.36
BONO
39,7500 ▼ %-0.2
ISTANBUL
BUGÜN
14/20°
ISTANBUL
YARIN
14/20°

Forvet transferinde ters köşe

Ara transferin son günlerine gelinirken, Fenerbahçe'de golcü arayışı devam ediyor. Sarı-lacivertlilere menajerler aracılığıyla 3 futbolcunun önerildiği iddia edildi.

  • Son Güncelleme:
Forvet transferinde ters köşe

Fenerbahçe, ara transferde Tedesco'nun forvet istemesiyle gaza bastı. Sarı-lacivertliler Brezilya'dan 3 ismi gündemine aldı.

Sözcü'de yer alan habere göre bu futbolcular Corinthians'tan Yuri Alberto, Flamengo'dan Pedro ve Palmeiras'tan Flaco. Futbolcuların bonservislerini araştıran sarı-lacivertlilerin bu transferler için Fred'i takasta düşündüğü belirtildi.

Avrupa'da da golcü arayışına devam eden sarı-lacivertlilerin Inter'den Ange Yoan Bonny için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapmaya hazırlandığı aktarıldı. Öte yandan Rangers'ın santrforu Youssef Chermiti'nin de menajerler tarafından Fenerbahçe'ye önerildiği ancak sarı-lacivertlilerin ilgilenmediği ifade edildi. (NTV Spor)

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz