E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Bahçeli'den sözde soykırım tepkisi: Kokuşmuş milletvekili! 

Son dakika: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme dair konuştu. Bahçeli, "HDP'li bir müptezel tarafından bir kanun teklifinde sözde Ermeni soykırımın tanınması istenmiştir. Bu ecdadımıza hakarettir. Böyle bir fitnecinin TBMM'de yer alması hepimiz adına zulümdür." dedi.

26.04.2022 - 10:56
Bahçeli den sözde soykırım tepkisi: Kokuşmuş milletvekili!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme dair konuştu. 

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:

MHP ve Cumhur İttifakı ülkemizin geleceği için daha büyük bir görev bilincindedir. Küresel senaryoların bölgemizde gösterime sokulan bugünkü sahnesinden başka bir şey değildir. Milli varlığımızı sömürge hesaplarına, egemen güçlerin inisiyatifine teslim etmek isteyenler faal haldedir. Kin, nefret, zulüm körüklenmektedir. Afrika'nın bir ucundan Asya'nın bir ucuna kadar milyonlarca insan bir lokma ekmek mücadelesi için canını dişine takmaktadır. Kaybedenler, tarihin her devrinde olduğu gibi yine mazlumlardır. 

Terörizm hedef ülke ya da ülkelerin iç işlerine karışmaların gerekçesi olarak görülmüştür. Bugün emperyalizmin hedefi Afrika'nın kıyısından Doğu Türkistan'a kadar bu ülkelerin direnişlerini kırmaktır. 

1954 yılında elim bir uçak kazasında hayatını kaybeden merhum Remzi Oğuz Arık der ki "Vatan alalade bir toprak parçası değildir. Toprak çiğnene çiğnene vatan olur"

"TERÖR ÖRGÜTLERİ KOMAYA SOKULMUŞTUR"

Türk milleti son sözünü Malazgirt'te söylemiştir. O günden bugüne vatan tektir, adı Türk'tür. Binlerce yıldır, millet tekdir, adı Türk'tür. Bunun dışında her arayış maceradır. 

Küresel güçlerin kiralık katilleri olan terör örgütleri var. Teröristler bugün görüldükleri her yerde gömülmektedir. Türk milleti terörün belini kıracaktır. Teröristler döktükleri şehit kanlarında çırpına çırpına boğulacaktır. Türkiye'nin sınır güvenliğini ihlal edenler, insanımıza musallat olanlar doğduklarına bin pişman olacaklar. 

PKK/YPG için güvenli hiçbir yer yoktur. Terör örgütleri kırsal alanlardan sökülüp atılmaktadır. Hainler nerede barınıyorsa asli hedef oradır. Irak'ın Kuzey'ine yönelik hava harekatları Pençe operasyonlarıyla terör örgütünün hayat damarları kesilmiştir. PKK'nın sözde yürütme konseyi olan terör elebaşları imha edilmiştir. İlki 2018 yılının Mart ayında devreye giren Pençe harekatlarının devamı olan Pençe-Kilit ile terör örgütleri komaya sokulmuştur. 

"TÜRK MİLLETİ AFFETMEYECEKTİR"

Duran Kalkan, operasyonların devam etmesi halinde savaşı şehirlere taşıyacağını iddia etmiştir. Bursa ve İstanbul'da yapılan hain saldırılar gerçekleştirilmiştir. İnanıyorum ki bu terörist Duran Kalkan'ın da sonu yakındır. Bunların ya leşleri yere serilecek, ya da kafasına çuval geçirip Türk adaletine teslim edilecektir. Türk milleti bu canileri affetmeyecektir. Pençe Kilit harekatında etkisiz hale getirilen teröristlerin kimlikliklerine baktığımızda 8 Ermeni, Alman, Fransız, İngiliz ve ABD'li olduğu görülmektedir. Terörle mücadele boynunda haç taşıyanlara karşı hilalin mücadelesidir. Terörle mücadele gazilerimizin, şehitlerimizin alacak davasıdır, karşı çıkanlar ise şeytanın yanındadır.

"ZİLLET İTTİFAKI TÜRKİYE'NİN TARAFINDA DEĞİLDİR"

Kahraman toprağa düştü mü şehit, terörist toprağa düştü mü leş olur.

Zillet İttifakı'nın terörle mücadelede bir destek mesajı paylaştığını gördünüz mü? Menfaat yaşamak, ahlak yaşatmak ister. Bu ikisi bir arada bulunamaz. Zillet İttifakı iyice yoldan çıkmış, istikametini şaşırmıştır. 3 kez toplanan partilerin ortak açıklamasında Türkiye'nin ortak çıkarı ile bağdaşan bir yer var mıdır? Bunlar kuldan utanmıyor bari Allah'tan korksunlar. Bu ittifak orakları sadece güçlendirilmiş parlamanter sistem ile avunuyorlar. Birbirine kazık atıyorlar, tuzak kuruyorlar sonra dönüp gönüllerini almaya çalışıyorlar. Bunların dilinde şehitlerimiz yok, Türkiye'ye övgü yok. Yüzlerinde meymenet yok. Zillet ittifakını parlamenter sistem dolduruşuna getiren dış güçlerdir. Bizim medarı iftarımız, aziz milletimizdir, Zillet ittifakı Türkiye'nin tarafında değildir. Nerede duruyorlar artık bilmeyen kalmamıştır. Nerede duruyorlar artık bilmeyen kalmamıştır. Zillet ittifakının tarafı Türkiye'nin tahribidir. CHP Genel Başkanı ise hangi provokasyonu yapacağını şaşırmıştır. Faturayı ödemezse elektriğinin kesileceğini ve bütün il teşkilatlarımıza birer kandil göndermesini talimat vermiştim. Huylu huyundan vazgeçmiyor.

"BU FİTNECİNİN TBMM'DE YER ALMASI ZULÜMDÜR"

HDP'li bir müptezel tarafından bir kanun teklifinde sözde Ermeni soykırımın tanınması istenmiştir. Bu ecdadımıza hakarettir. Böyle bir fitnecinin TBMM'de yer alması hepimiz adına zulümdür. Bu kokuşmuş milletvekilinin kimlerle bir arada olduğu bellidir. Milletimizi töhmet altında bırakmak istemiştir. TBMM, gayrimüslim azınlıklarının meydan okuma yeri değildir. Türk milletine soykırımcı diyeceklerin yeri değildir. 

1915 olaylarının iç yüzünü saptırmak bir defa tarih suçudur, Türk milletine saygısızlıktır. Türkiye'nin soykırım yaptığını düşünen varsa, yeri TBMM değildir. HDP'nin bu skandal teklifine CHP'den cılız bir tepki gelmiştir. CHP'li bir milletvekili de sözde soykırım yalanının peşine takılmıştır. Sayın Kılıçdaroğlu elektrikle ilgili konuştuğun kadar sözde soykırım ile ilgili ne zaman konuşacaksın. Babacan kanının gereğini yerine getirmiş, geçmişteki acıların sorumlusu biz değiliz demiştir. Anadolu insanları tabiri, köksüz ve kimliksiz bir tanımdır. Talat Paşa bizimdir, Enver Paşa bizimdir, Mustafa Kemal Paşa bizimdir. ABD Başkanı Biden'ın 2021 tarihinde olduğu gibi sözde soykırımdan bahsetmesi bizim için hukuksuzdur.

19. yüzyıla kadar aramızda yaşayanların, dış güçlerin destekleriyle ecdadımıza ihanet etmesi sonucu tehcir kararı alınmıştır. Sözde Ermeni çetelesi tutanlara soruyorum, 500 bine yakın müslümanın öldürülmesine niye sessiz kalıyorsunuz. Karnı deşilerek öldürülen çocuklar için niye konuşmuyorsunuz.

 

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Babacan’dan dikkat çeken ‘Üçüncü İttifak’ açıklaması
SP Lideri Karamollaoğlu’nun ‘ittifak içinde ittifak’ çıkışıyla başlayan ...
CHP'li Sezgin Tanrıkulu için 'soykırım' soruşturması!
CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun sosyal medyadan yaptığı ...
6 lider yeniden bir araya geliyor
Üçüncü kez bir araya gelen altı muhalefet liderinin dördüncü toplantısının tarihi belli oldu.
 
Destici'den Pençe-Kilit mesajı: Tamamen temizlenmelidir
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Pençe-Kilit harekatı ile ilgili, "Sadece ...
DEVA Partili başkan istifa etti
DEVA Partisi Büyükorhan İlçe Başkanı Murat Bozkuş, sosyal medya hesabı ...
Fatih Erbakan: Vatandaşlar vefa borcunu böyle ödeyebilir
Vatandaşların, Necmettin Erbakan ve Milli Görüşe olan vefa borcunu Yeniden ...
 
6 muhalefet partisi yeniden toplandı! Zirve öncesi flaş gelişme
CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti, Gelecek Partisi ile Demokrasi ...
Karamollaoğlu: AK Parti'den insanların kopmamasının üç sebebi var
Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu "AK Parti'den insanların ...
Artık şapkadan tavşan değil, tavşandan şapka çıkarmalı iktidar!
Gitmenin dayanılmaz zorluğunu...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
ygs sonuçları
passolig
Kobani
Volero
Southampton
haberler
kardeş
Fatih Erbakan
EURO2016