Tacikistan’ın başkenti Duşanbe’de konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ahmedinejad şu ifadeleri kullandı: “Bu kararların İran halkı için beş paralık değeri yok. Bunlar kullanılmış bir mendil gibi çöp kutusunu boylaması gereken şeyler ve İran halkına zarar veremez. Ayrıca atom bombası olan ve bununla başkalarını tehdit edenler, İran atom bombası yapabilir bahanesiyle yaptırım kararı alıyorlar.”
İran’ın Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu (UAEK) nezdindeki daimi temsilcisi Büyükelçi Ali Asker Sultaniye, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Hiçbir şey değişmeyecek. İran İslam Cumhuriyeti, uranyum zenginleştirme faaliyetlerini sürdürecek. Olumsuz tüm yaklaşımlara rağmen Tahran mutabakatı görüşme masasındadır” diye konuştu.(hürriyet)
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...