Uyuşturucu soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan sosyal medya fenomeni Enes Batur, konuyla ilgili açıklama yaptı.
SORUŞTURMA KAPSAMI GENİŞLEDİ
İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında Hasan Can Kaya, Reynmen, Emirhan Çakal, Mazlum Aktürk, Mert Eren Bülbül, Sıla Dündar, Döndü Şahin, Burak Güngör, Ahmet Can Dündar, Berkcan Güven ve Fırat Yayla gözaltına alınmıştı.
YAKALAMA KARARI ÇIKARILAN İSİMLER
Aynı soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen ancak yurt dışında oldukları tespit edilen Enes Batur Sungurtekin, Barış Murat Yağcı, Ecenaz Üçer, Kemal Can Parlak, Çağrı Taner, Turgut Ekim, Barbaros Dikmen, Yaren Alaca ve Nisa Bölükbaşı hakkında ise yakalama kararı çıkarıldığı öğrenildi.
SESSİZLİĞİNİ BOZDU
Hakkında yakalama kararı bulunan Enes Batur, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi gerektiğini belirtti. Batur açıklamasında, soruşturmanın halen devam ettiğini ve içeriğiyle ilgili net bilgi sahibi olmadığını ifade etti.
“PLANLANDIĞI ŞEKİLDE ÜLKEME DÖNECEĞİM”
Yaklaşık 25 gündür yurt dışında bulunduğunu belirten Enes Batur, bu sürecin önceden planlanan ve sosyal medya içerik üretimine yönelik video çekimleri kapsamında gerçekleştiğini söyledi. Açıklamasında, planlandığı şekilde Türkiye’ye dönüş yapacağını vurgulayan Batur, hukuki çerçevede yetkili makamlarla iş birliği yapmaya hazır olduğunu dile getirdi.
Batur, soruşturmanın gizliliği nedeniyle şu aşamada daha fazla detay paylaşamayacağını belirterek, kamuoyundan yanıltıcı ve doğrulanmamış bilgilere itibar edilmemesini rica etti.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...