E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Tüzmen'den Kaçırılan Gemi İle İlgili Açıklama 

Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen, Somali açıklarında kaçırılan ''M/V Yasa Neslihan'' gemisindeki kaptan ve mürettebatın sağlıklı bir şekilde Türkiye'ye getirilmesi için gerekli girişimlerin sürdüğünü açıkladı.

2.11.2008 - 13:24
Tüzmen den Kaçırılan Gemi İle İlgili Açıklama


Devlet Bakanı Tüzmen, AK Parti Merkez İlçe Kongresi'ne katılmak için geldiği Bolu'da belediye önünde AK Parti Milletvekili Metin Yılmaz, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve partililer tarafından karşılandı.

Belediye Başkanı Yılmaz'ı makamında ziyaret eden Tüzmen, gazetecilere yaptığı açıklamada, Somali açıklarında kaçırılan ''M/V Yasa Neslihan'' gemisiyle temas kurulduğunu hatırlatarak, mürettebatın durumunun iyi olduğunu söyledi.

Gelişmeleri yakından takip ettiklerini ifade eden Tüzmen, ''Kaptan ve mürettebatın sağlıklı bir şekilde Türkiye'ye gelmesi konusunda Dışişleri yetkililerimiz gerekli girişimlerde bulunuyor'' diye konuştu.

Tüzmen, olayla ilgili uluslararası iş birliği çerçevesinde, ilgili kurum ve kuruluşların gerekli temasları sürdürdüğünü vurguladı.

-''DOĞAL GAZ ZAMMININ SEVİNDİRİCİ BİR TARAFI YOK''-

Bakan Tüzmen, bir soru üzerine de doğal gaza yapılan zammı değerlendirerek, ''Biz ihracat artışını çok hızlı bir şekilde yapmamız gerektiğine inanmış, bu ülkenin başka bir çıkış yolunun olmadığını gören insanlarız. Tabiki girdi maliyetlerini artıran böyle bir zammın sevindirici bir tarafı yok'' dedi.

Doğal gaz fiyatlarının petrol fiyatlarına paralel olarak arttığını veya azaldığını ifade eden Tüzmen, ''Petrol fiyatlarındaki son dönemlerdeki düşüş, ancak 4 ay sonra bizim formüllerimize ve hesaplarımıza yansıyacak. İlerleyen dönemde bir indirim söz konusu olabilir'' diye konuştu.

Tüzmen, açıklamalarının ardından Belediye Başkanı Yılmaz ve partililerle bir süre görüştü.

YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
SABRİYE 26 Ekim 2008 Pazar 22:16

HEY YARABBİL ALEMİN.İYİCE BAŞTAN ÇIKTILAR YİNE.ALLAH İÇİN HERGÜN ÖLÜP ÖLÜP DİRİLİYORUM, BU PİSLİKLER GENE ASKERE ,MASUMA SALDIRCAK DİYE..Kİİ ÖZELLİKLE ERZİNCANIN (1 SAAT KALA) REFAHİYE ARASI,İNANILMAZ ORMANLIK ALAN VE TAM BUNLARA GÖRE BİR YER.BUNDAN BİRKAÇ YIL ÖNCEDE BU BAHSETTİĞİM YERDE YİNE YOL KESİM VE OTOBÜSLERİN KAMYONLARIN YANMASI,ASKERİN ŞEHİT EDİLMESİ,İNANIN ÖLENE KADAR İNSANIN AKLINDAN ÇIKMAYACAK BİR TABLOYDU DOĞRUSU.ALLAH TÜM ASKERLERİMİZİ VE MASUM HALKIMIZI KORUSUN BU PİSLİKLERDEN.

Yorumu oyla      18      10  
Mennan Özdemir 26 Ekim 2008 Pazar 20:54

Ne gerek var dı ki. dtp zaten yapıyor. birde kurtlar vadisinin murosu ile pkk lıları oldukça şirin olarak gösteriyoruz. daha ne gerek var risk almaya. yoksa dağdakilerin bunlardan haberi yok mu ?

Yorumu oyla      18      10  
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DP Genel Başkanı Süleyman Soylu Turktime Genel Merkezi’nde Konuştu: İsmim Emanetçiliğe Sığacak Kadar Küçük Değil!
Turktime Genel Merkezi ziyaret eden Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman ...
TURKTIME'ı Ziyaret Eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok İmalı Konuştu!
14 yıldır Keçiören Belediye Başkanlığı görevini yürüten Turgut Altınok ...
MHP'li Ekici : DTP’lilerin Elini Sıktık da Elimize PKK’mı Bulaştı?
MHP kimsenin kurşun askeri değildir… Kimse üzerimizden evcilik oynamasın… ...
 
Turktime'a Konuşan Kutan Bombaladı: Bahçeli'ye Başbakanlık Teklif Ettik ama Kabul Etmedi
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, DP Genel Başkanı Mehmet Ağar ve DSP ...
Ağar Turktime'a Konuştu: Ne Geçmişimi İnkar Ettim, Ne de Değiştim... Düz Ovada Siyaset Söylemi En Milliyetçi Söylemdir
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan’dan sonra DP Genel Başkanı Mehmet Ağar’da ...
Şirin Turktime'a Konuştu: Halk İsterse İdam Gelir
(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) Genç Parti idamı geri getirecek ...
 
Babacan 4 Günde 4 Ülke Dolaşacak
Dışişleri Bakanı ve Başmüzakereci Ali Babacan, Marsilya, Roma, Prag ve ...
Sezer'in Karayalçın Pişmanlığı
DSP lideri Sezer, Karayalçın'ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı ...
AKP'li Vekili Vuran Mesaj!
Dövizin giderek değer kazanması, dövizle borçlanan iş adamlarının kara ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
İstanbul
Gençlerbirliği
Torku Konyaspor
Ukrayna
ygs 2015
yakmak
bodrum
EURO2016
zonguldak maden