Edinilen bilgiye göre, Babacan yarın ilk olarak Barselona süreci, Akdeniz için birlik Dışişleri Bakanları toplantısına katılmak için Fransa'nın liman kenti Marsilya'ya gidecek.
Babacan 4 Kasım Salı akşamı ise Roma'ya geçerek, burada hem Türk-İtalyan forumuna katılacak, hem de ikili görüşmeler de bulunacak.
Çarşamba akşamı Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'a gidecek olan Babacan'ın burada da ikili görüşmelerde bulunacağı kaydedildi.
Prag'ın ardından perşembe akşamı Londra'ya geçecek olan Babacan'ın İngiltere Dışişleri Bakanı David Miliband'la bir araya gelerek, heyetler arası ve baş başa görüşmeler yapması, ayrıca özel programlara katılması öngörülüyor.
Kaynaklar, dört günde dört AB ülkesini ziyaret edecek olan Bakan Babacan'ın görüşmelerinde, AB konusu başta olmak üzere çeşitli ikili ve bölgesel konuların ele alınacağını belirtiyorlar.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...