İkinci peşmerge konvoyu Kobani'ye gitti... Peşmerge Bakanlığı Basın Sözcüsü, Kobani'de konuşlanan askeri güçleri için yeni bir silah ve mühimmat grubunun gönderildiğini bildirdi.
Geçtiğimiz ay Kobani'ye giden peşmerge grubunun Şırnak, Mardin ve Şanlıurfa'dan geçişleri esnasında sevgi gösterilerinde bulunulmuştu. Bu sefer konvoy hakkında daha önceden bilgi verilmedi.
Rişeyi yaptığı açıklamada, "Türkiye ile Kürdistan bölgesi arasında, Peşmergelerin silah ve mühimmat ihtiyacı duyduğunda gönderilmesine ilişkin bir anlaşma yapılmıştır" dedi.
Silah ve mühimmat desteğinin Türkiye üzerinden gönderildiğini belirten Rişeyi, Kobani'deki Peşmergelerin ihtiyaç durumuna göre yardımların bundan sonra da süreceğini ifade etti.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...