Tottenham uzun süredir transferini sonlandırmaya çalıştığı Brezilya futbolcu Paulinho da mutlu sona ulaştı.
İngilizce kulübünün Paulinho için Corinthians'a 17'a milyon sterlin ödeyeceği öğrenilirken, Brezilyalı futbolcu da transferinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Paulinho teklifin ardından oturup tartıştıklarını ve mutabakata varıldığını söyledi.
"Böylesine büyük bir kulübü seçtiğim için çok mutluyum" diyen Paulinho, "Corinthians'ta 3 muhteşem sene geçirdim ama bazen yeni hedeflere ihtiyacınız vardır. Artık Tottenham'a gitme zamanı" ifadelerini kullandı.
cnntürk
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...