Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Köksal Toptan, Kurban Bayramı dolayısıyla Meclis personeliyle dün bayramlaştı.
Toptan’ın makamında gerçekleşen samimi ve sıcak bayramlaşmaya damgasını vuran ise sıcak sohbetlerin ve esprilerin ötesinde Toptan’ın hemen arkasındaki halıda yere yatarak oyuncaklarıyla oynayan küçük bir çocuk oldu. Meclis personelinin bile tanımdağı çocuk Toptan’ın Japonya’da oturan kızı Tuba Yavuz’un 4.5 yaşındaki oğlu Batuhan Yavuz’du. Bayram nedeniyle Japonya’dan gelen minik Batuhan, Meclis’e de dedesiyle birlikte gelmişti. Dede Toptan da hasret kaldığı torununa daha fazla zaman ayırabilmek için resmi kabullerinden sonra yine torunuyla ilgilendi.
Akşam
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...