Turk Time
DOLAR
47,7731 %0.02
EURO
55,1676 %0.13
ALTIN
6756,4560 %-0.21
BIST-100
14110,14 %0
PETROL
87,4500 %0.24
BONO
41,6000 %-0.07
ISTANBUL
BUGÜN
24/29°
ISTANBUL
YARIN
23/27°

Sinan Burhan, Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayını açıkladı

Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, tv100 ekranlarında CHP'ye ilişkin dikkat çeken bir kulis bilgisi paylaştı. Burhan, Mersin'i işaret ederek Vahap Seçer'in Cumhurbaşkanı adayı olmasını isteyen belediye başkanlarının olduğunu belirtti.

  • Son Güncelleme:
Sinan Burhan, Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayını açıkladı

Mutlak butlan kararı sonrasında CHP kulisleri oldukça hareketli. Partide Kemal Kılıçdaroğlu yönetimi ve Özgür Özel ekibi arasındaki tartışmalar, CHP'den transferler, yeni parti iddiaları siyasetin sıcak başlıkları arasında.

Tüm bu başlıkların yanında bir sonraki Cumhurbaşkanlığı seçimi için de muhalefetin adayının kim olacağı konusu iyiden iyiye konuşulmaya başlandı.

Konuya ilişkin çarpıcı bir kulis bilgisini Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, TV100'de açıkladı.

"VAHAP SEÇER’İN CUMHURBAŞKANI ADAYI OLMASINI İSTİYORLAR”
Burhan, Mersin'i işaret ederek Vahap Seçer'in Cumhurbaşkanı adayı olmasını isteyen belediye başkanlarının olduğunu söyledi.

Burhan, şöyle konuştu:
"Belediye Başkanları arasında istişareler yapılıyor.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in cumhurbaşkanı adayı olmasını isteyen Belediye Başkanları var.

Çok sayıda Belediye Başkanı, ‘Mansur Yavaş yüzde 60 aldıysa Vahap Seçer de alır’ diyor.

Vahap Seçer’e ‘CHP’de kal, CHP’nin cumhurbaşkanı adayı ol' diyen belediye başkanları var."

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz