E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Terörle Hiçbir Yere Varamazlar 

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün bina girişinde patlama meydana gelen partisinin İstanbul İl Başkanlığında incelemelerde bulundu. Erdoğan, "Terör ve şiddetle hiçbir yere varamazlar" dedi.

3.12.2008 - 10:43
Terörle Hiçbir Yere Varamazlar

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün bina girişinde patlama meydana gelen partisinin İstanbul İl Başkanlığında incelemelerde bulundu. Erdoğan, "Terör ve şiddetle hiçbir yere varamazlar" dedi.

İncelemelerinin ardından bina önünde gazetecilere açıklama yapan Başbakan Erdoğan, saldırıda yaralanan 10 kişiden 5'inin tedavisinin tamamlanarak hastaneden taburcu olduğunu söyledi.

Diğer 5 kişinin tedavisinin sürdüğünü vurgulayan Erdoğan, "Şu anda 2'sinin hayati tehlikesi devam ediyor. Diğer 2'sinin durumu biraz ağır. Diğer arkadaşımızın durumu daha iyi" diye konuştu.

Erdoğan, şöyle devam etti:

"Ben bu vesileyle bir gerçeği vurgulamak istiyorum, o da şudur; demokrasi mücadelesine soyunanlar, hak ve özgürlük mücadelesine soyunanlar, özellikle hukuk mücadelesi içinde olduğunu iddia edenler, terör ve şiddetle hiçbir yere varamazlar. Bunun dünyanın hiçbir ülkesinde örneği yoktur. Hiçbir yerde de neticeye vardıklarını biz göremedik. Ülkemizde de bu mücadeleyi, bu şekilde sürdürenler bir defa demokrasi mücadelesi içinde olduklarını söyleyemezler, bir hukuk devleti arayışı içinde olduklarını hiç söyleyemezler. Ve insan hak ve özgürlüklerinden hiç bahsedemezler.

Zira insanların ölümü, insanların kanı üzerinden kimse bir istismara giderek, 'biz özgürlük mücadelesi veriyoruz' diyemez. Ve şu anda görünen tablo bunun farklı bir örneğidir."

Başbakan Erdoğan, AK Parti'nin iktidar olmasıyla Türkiye'nin çok değişik yerlerinde terör örgütünün değişik eylem uygulamaları yaptığını ve partisinin teşkilatlarına bombalı ve molotofkokteylli saldırılar, parti teşkilatlarını işgal etme yollarına gidişler gibi bütün bu örnekleri verdiğini kaydetti.

Tüm bunları halkın yakından izlediğini ve gördüğünü belirten Erdoğan, halkın demokratik hakkını kullanacağı zaman sandıklarda gerekli dersi ve gerekli cevabı en güzel şekliyle bu mihraklara vereceğine inandığını ifade etti.

Erdoğan, "Bizim yolumuz bu yol değil. Bizim yolumuz sadece düşüncelerimizi özgürce anlatmaktır. Ve bunu anlatmanın mücadelesini de ülkemizin 81 vilayetinde, 966 ilçesinde vermeye devam ediyoruz, vereceğiz. Bu konuda asla yılmadık, yılmayacağız" diye konuştu.

İktidar olarak da halkın hizmetkarı olarak yollarına devam edeceklerini dile getiren Erdoğan, şunları kaydetti:

"Her zaman söylüyorum; Biz milletimizin efendisi değil, milletimizin hizmetkarı olmaya geldik. Bu yola böyle çıktık. Hedefimiz de insanı yok etmek değil, insanı yüceltmektir. İnsanı yüceltirsek, devletimizi yücelteceğimize inanıyoruz. Ve insan öncelikli yürüyüşümüzü bu kararlılıkla devam ettiriyoruz."

Bir gazetecinin, saldırıya ilişkin gözaltına alınan olup olmadığını sorması üzerine de Başbakan Erdoğan, "Şu anda böyle bir durum yok, ama tabii ki izleme ve takip etme var. Elde edilen birçok bulgu, belge var. Bunların üzerinden güvenlik güçlerimiz takibini devam ettiriyor" dedi.

YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
oğuz 26 Kasım 2008 Çarşamba 22:46

sayın başbakan bundan önceki yerel seçimde turgut beye "Son kez Melih aday oluyor. Bir dahaki seçimde sıra sende" demiştir.umarım sayın başbakan tükürdüğünü yalamaz.ayrıca melih beyde doyumsuz bir kişi oğluna da çankaya belediye başkanlığını istiyor.babababakkkk...

Yorumu oyla      18      10  
OSMANLI PAZARI TURGUT BAŞKANIN ESERİ 26 Kasım 2008 Çarşamba 22:07

Melih başkan Ankara bahçelievler kapalı pazarda 40 tane gribana tezgah verdi altı ay sonra ellerinden aldı adamları spkağa döktü o insanların yaşamları aldıkları kredi yüzünden alt üst oldu ve o tezgahları yerine zengin kadınlara fitnıs sentir, hamam kuaför yaptı garibanın ekmek teknesi zengin bayanlara eğlence mekanı oldu turgut başkanda osmanlı pazarını garibanlara ekmek teknesi yaptı iş verdi bağımlı fakir yapmadı makrnayı verip boş yatırmadı tezgah verdi

Yorumu oyla      18      10  
Yılmaz Salih 26 Kasım 2008 Çarşamba 15:23

Zor olur biraz. Bildiklerimiz var. Olmaz, Olamaz..

Yorumu oyla      18      10  
Ömer 26 Kasım 2008 Çarşamba 15:22

Hiç sanmıyorum. Melih Gökçek yine başkan. Ve bunu hakediyor..

Yorumu oyla      18      10  
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DP Genel Başkanı Süleyman Soylu Turktime Genel Merkezi’nde Konuştu: İsmim Emanetçiliğe Sığacak Kadar Küçük Değil!
Turktime Genel Merkezi ziyaret eden Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman ...
TURKTIME'ı Ziyaret Eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok İmalı Konuştu!
14 yıldır Keçiören Belediye Başkanlığı görevini yürüten Turgut Altınok ...
MHP'li Ekici : DTP’lilerin Elini Sıktık da Elimize PKK’mı Bulaştı?
MHP kimsenin kurşun askeri değildir… Kimse üzerimizden evcilik oynamasın… ...
 
Turktime'a Konuşan Kutan Bombaladı: Bahçeli'ye Başbakanlık Teklif Ettik ama Kabul Etmedi
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, DP Genel Başkanı Mehmet Ağar ve DSP ...
Ağar Turktime'a Konuştu: Ne Geçmişimi İnkar Ettim, Ne de Değiştim... Düz Ovada Siyaset Söylemi En Milliyetçi Söylemdir
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan’dan sonra DP Genel Başkanı Mehmet Ağar’da ...
Şirin Turktime'a Konuştu: Halk İsterse İdam Gelir
(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) Genç Parti idamı geri getirecek ...
 
Aytaç Durak'a Bir Ret Daha:
AKP’den istifa eden Aytaç Durak’ın CHP’ye katılma olasılığına Sevigen’den ...
DSP'DE RAHATSIZLIK SESLERİ: SARIGÜL DSP’YE DEĞİL, DSP SARIGÜL’E KATILDI
Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün, gösterişli bir törenle eski ...
BAYKAL ZİHNİYET AÇILIMINI DA YAPTI: KIYAFET DAYATMASI TEK PARTİ SAPLANTISI!
CHP Genel Başkanı Baykal, partisine yönelik eleştirilere cevap verirken ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Ak Parti
şampiyonlar Ligi
Türkmenistan
TÜFE
İstanbul Başakşehir
Abdullah Ercan
pkk
GİB
ygs puan