Tansu Çiller yaptığı açıklamada, bazı yayın organlarında ve internet sitelerinde yeralan haberlerde, kendisine atfen "Değil ben, gökten zembille melek inse DP'yi kurtaramaz! Şimdi DP'nin başına bırakın beni, gökten zembille melek indirilse, kanatlarını tek tek yolarlar" sözlerin yeraldığını hatırlattı. Çiller, bu sözlerin ve yorumunun kendisine ait olmadığını, bu anlamda değerlendirilebilecek bir sözünün, bu tür düşüncesinin dahi bulunmadığını belirtti.
Çiller şöyle devam etti:
"1946 yılında Demokrat Parti ile hayata geçen, Adalet Partisi, Doğru Yol Partisi ve Demokrat Parti olarak devam ederek günümüze kadar Türkiye'nin demokrasi mücadelesi başta olmak üzere, her alanında ve her konusunda çok önemli bir yere sahip olan siyasi hareketin, oluşumun çeşitli kademelerinde hizmet vermiş, gönülden inanmış biri olarak, bu harekete, oluşuma can veren, gönül, emek ve oy veren herkese ve bu partilerimizin ülkemiz ve milletimiz için yaptığı hizmetlere inancım, saygım, sevgim ve şükran duygularım dolayısıyla bu tür yorumlarda, beyanlarda, imalarda bulunmayı bir yana bırakınız, düşünce olarak aklıma bile getirmem mümkün değildir."
Çiller, kendisinden doğrudan duyulmayan hususlara itibar edilmemesini istedi.
Zaman
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...