Ülkede yaşanan olaylar, maalesef birçok çalışmayı da erteliyor. Bunların başında merakla beklenen “Kösem Sultan” ve “Gecenin Kraliçesi” geliyor. “Kösem Sultan” çekilen bölümlerin yeniden çekilmesi yüzünden ertelendi. “Gecenin Kraliçesi” de sürekli değişiklikler yüzünden çekimlerin uzaması nedeniyle, en doğru tarih olarak düşünüldüğü aralık ayına ertelendi.
Aslında kasım, seçim tartışmalarıyla geçeceği için aralık ayı doğru bir karar olmuş. Onun dışında Kösem Sultan’da rol alan Hülya Avşar ile Gecenin Kraliçesi’nde oynayan Meryem Uzerli’nin sözleşme maddesinde birbirine benzeyen çok önemli iki madde var. İlki, alacakları para peşin ödenecek.
İkili, yapım şirketleriyle 2 yıllık anlaşma yapıp ücretlerini peşin aldı. Diğer madde ise 8 saat çalışma süresi. İkilinin sözleşme maddesinin olmazsa olmazları arasında yer alıyor bu ücret ve saat maddesi.
habertürk
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...