Uğur Yücel hesap işlerini teslim ettiği eski avukatı tarafından 4 yıl önce dolandırılmıştı. Borçlarını ödemek için bankadan çektiği kredi nedeniyle zor duruma düşen Uğur Yücel’in eşyalarına ve Levent’te ipotek ettirdiği villasına haciz gelmişti. Uğur Yücel’in villası mahkeme kararıyla elinden alınıp Hastel Emlak’a satıldı.
Emlak şirketi de villayı 1 hafta önce 2.5 milyon TL’ye satışa çıkardı. Bir zamanlar Uğur Yücel’e ait olan ev büyük talep görüyor. Emlak şirketi yetkilileri şunları söyledi: Her gün 30 kişi arayıp evi görmek istiyor. Bunların yarısı turist gibi! İçlerinde Uğur Yücel’in evi diye fotoğraf çektiren var.
posta
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...