Devlet televizyonu, Sarkisyan'ın iki günlük ziyareti kapsamında Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad ve diğer yetkililerle bir araya geleceğini bildirdi.
Ermenistan hükümetinden bazı kabine üyelerinin yanı sıra bir grup milletvekilinin Sarkisyan'a eşlik edeceği kaydedildi.
Ziyaretle başta ticari ilişkiler olmak üzere diğer alanlardaki işbirliğinin geliştirilmesinin hedeflendiği belirtildi.
Sarkisyan'ın ziyaretinde, İran ve Ermenistan'ı birbirine bağlayacak olan 470 kilometrelik demir yolunun yapımına ilişkin nihai anlaşmanın imzalanması bekleniyor.
İki ülke arasındaki ticaret hacminin yaklaşık 250 milyon dolar olduğu ifade edildi.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...