Fransa’da yayımlanan Le Monde gazetesi, ABD Başkanı Barack Obama’nın Türkiye’nin AB üyeliğine verdiği destek ve NATO Genel Sekreteri’nin seçilmesiyle ilgili pazarlıktan kazançlı çıktığına inanması gibi nedenlerle Ankara’nın AB ülkeleri üzerindeki baskılarını arttırdığını, “Fransa ve Almanya dahil, AB’den müzakerelerde esneklik teminatı aldığı” söylentilerini yaydığını ileri sürdü.
Makalede, “AB’ye üyelik konusunda Ankara’nın başvurduğu yöntem, Brüksel’de rahatsızlık yaratıyor” başlığı kullanıldı. (milliyet)
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
|
|||||
|
|
|||||
|