Yayıncı kuruluş Lig TV'ye konuşan Salih Uçan, "Tesislerde oturup televizyon izliyordum. babam aradı, 'Hocanla görüşmüşsün' dedi. Tabii ki böyle bir şey olmadı. Ne babam ne de menajerim kulübe gelip hocayla görüşmedi. Menajerim de zaten doğru olanı, böyle bir şey olmadığnı açıkladı" dedi.
Bu tür haberlerin performansını etkilediğini söyleyen Salih Uçan, "Bu tür haberler olmasa bizim için daha iyi. Özellikle genç oyuncular için daha iyi. Çünkü arkadaşlarım, yakınlarım izliyor. Merak ediyorlar, yazıyorlar, 'Salih
gidiyormuşsun diyorlar'. Bu tür haberler ister istemez performansı etkiliyor. Psikolojik olarak akılda bir şeyler kalıyorlar. Genç oyuncuları yıpratan bu tip haberler çıkmasa bizim için her zaman daha iyi olur" açıklamasını yaptı.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...