“Hayat dostlarımla güzel. Ben işime çok saygılıyım. Mesela Aşk-ı Memnu’daki en güzel sahne Beren Saat’in oynadığı ‘ölüyorum anne’ sahnesi. Herkes kolay zannediyor, hafife alınıyor. Klasik müzik dinleyerek hazırlandı bu sahneler. Disiplin gerekiyor. Star ne demek ve star gibi nasıl davranılır bilmiyorum. Bu izleyicilerimizin verdiği bir karar.”
Yaş aldıkça ölümden korkamaya başladım.Ben aşkın adını unuttum. Yıllar geçti, tarif bile edemem. Ne aşkı, bir erkekle yemek bile yemedim. En son 1990’lı yıllarda aşık oldum” dedi.
cnntürk
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...