MHP'li Mehmet Gül, gençlik yıllarında yakalandığı Hepatit B'nin siroz hastalığına dönüşmesi nedeniyle 6 aydır karaciğer nakli bekliyordu. İki gün önce geçirdiği beyin kanaması
SAĞLIK DURUMU İYİ
Gül'ün sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken Memorial Hastanesi'nde dün bir basın toplantısı düzenlendi. Operasyonla ilgili bilgi veren Prof. Dr. Mümci Kalayoğlu, "Mehmet Gül'ün karaciğeri siroz oldu. Karaciğeri kullanılmaz haldeydi. İlaçla tedavi mümkün değildi. 6 aydır beklemedeydik. Gelen karaciğerle operasyonu gerçekleştirdik. Başarılı bir operasyondu. Şu anda yoğun bakımda yarın odasına alınacak. Ben hayatını kaybeden vatandaşa Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.
'HERKES TEST YAPTIRMALI'
Prof. Dr. Koray Acarlı ise her insanın bir gün Gül gibi organ beklemek zorunda kalabileceğini belirterek, organ bağışının önemine değindi. Acarlı herkesin Hepatit B ve C testi yaptırması gerektiğine de dikkat çekti. Eski milletvekili Ahmet Çakar ise, Gül'ün ülkücü hareketin önemli bir ismi olduğunu belirterek, "Tüm ülkücülerin gözü aydın. Organ nakli önemli. Buradan açıklıyorum ve çocuklarıma vasiyet bırakıyorum. Organlarımı bağışlayın" dedi.
sabah
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
|
|||||
|
Bunlar da ilginizi çekebilir...