E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

KIZILCAHAMAM'DA KÖŞK TARTIŞMASI 

AK Parti’nin Kızılcahamam kampında milletvekillerinden cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik mesajlar geldi.

22.01.2007 - 07:53
KIZILCAHAMAM DA KÖŞK TARTIŞMASI

Bazı milletvekilleri Başbakan’a “Bu şartlarda Köşk’e çıkarsanız parti içinde kavga yaşanır” mesajı verdi. Ankara Milletvekili Ersönmez Yarbay’ın, Erdoğan’a “Yetkisi bu kadar fazla olan bir cumhurbaşkanlığı makamına gelirseniz, Başbakanlık’la kavga etmeniz kaçınılmaz olur” dediği öğrenildi.

Kampın ilk gününde 3’er dakikalık sürelerle konuşan 49 milletvekili özellikle seçimlerde izlenecek strateji ve cumhurbaşkanlığı konusunda görüş belirtti.

Edinilen bilgilere göre Ankara Milletvekili Ersönmez Yarbay, “Yetkisi bu kadar fazla bir cumhurbaşkanlığı makamının başbakanlıkla kavga etmesi kaçınılmaz” dedi.

Bayar-Menderes, Özal-Yılmaz, Demirel-Çiller örneklerini veren Yarbay, Erdoğan’ın Köşk’e çıkması Abdullah Gül’ün de başbakan olması formülünü eleştirdi.

Bu arada Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Yılmazca’nın “Oylarımız düşüyor, tedbir almalıyız” sözleri üzerine Başbakanın “Oylarımız düşmüyor. Sadece kararsızlarda bir artış var. Ama bu dağılımdan önce bile yüzde 30 oy sahibiyiz benim daha önceki açıklamalarım muhalefete yönelikti. “Düz ovada siyaset daveti” DYP’yi çökertti. Bunu MHP iyi kullandı. Bu tarz hataları biz de yapmamalıyız” dedi.

Erdoğan, cumhurbaşkanlığı adaylığının Nisan’dan önce açıklanmayaağını tekrarlarken “Bu bir stratejidir. Ellerine çelik çomak verdik oynuyorlar. Biz işimize bakacağız” değerlendirmesini de yaptı.

Hakkari Milletvekili Mustafa Zeydan “En büyük düşmanımız Amerika’dır. Tek başına iktidara gelmemiz engellenmeye çalışılıyor. Hrant Dink olayı da bunun bir parçasıdır” diye konuştu.

Kampta milletvekillerinden ilginç öneriler de geldi. Eskişehir Milletvekili Fahri Keskin ev hanımlarına seçim öncesi 100’er YTL dağıtılmasını önerdi. Kilis Milletvekili Hasan Kara, milletvekillerinin yüzer kişilik gruplar halinde illere gitmesini 355 kişinin de İstanbul’a çıkartma yapmasını önerdi.

Kaynak: NTV

 

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Şirin Turktime'a Konuştu: Halk İsterse İdam Gelir
(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) Genç Parti idamı geri getirecek ...
MKYK ÜYESİ ERDOĞAN’I FENA KIZDIRDI!
Başbakan Erdoğan, kendisini 'milliyetçilikle' suçlayan MKYK üyesi Ayşe Böhürler'e çok sert çıkıştı.
ANAVATAN KAYSERİ’DE İSTİFA ŞOKU
Anavatan Partisi Kayseri il ve merkez ilçe yönetimleri görevlerinden istifa etti.
 
MUMCU&ÇİLLER ZİRVESİNİN PERDE ARKASI
Anavatan Lideri Erkan Mumcu ile eski Başbakan Tansu Çiller arasında sürpriz ...
GÜL HAKKINDAKİ GENSORU REDDEDİLDİ
Dışişleri Bakanı ve Başbakan yardımcısı Abdullah Gül hakkında Anavatan ...
MUMCU’DAN SAĞDA BİRLEŞMEYE YEŞİL IŞIK
Anavatan lideri Erkan Mumcu, merkez sağda birlik ile ilgili olarak , Türkiye'nin ...
 
SEZER-ERDOĞAN HAFTALIK GÖRÜŞMESİ İPTAL EDİLDİ
Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile ...
YİNE TURKTİME AÇIKLIYOR! SANKİ AB’YE GİRDİK! CHP’Lİ BAŞKANIN TAYLAND GEZİSİNE ANADOLU AJANSI TAM 5 KİŞİLİK BİR KADROYLA KATILDI!
(ÖZEL-TALAT ATİLLA) Turktime Türkiye’nin konuştuğu ...
GENÇ PARTİ İTTİFAK ARAYIŞLARINI HIZLANDIRDI
Genç Parti Genel Başkan Yardımcısı Emin Şirin Kasım'da yapılacak genel ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
fatih terim
MERSİN
IŞİD
Adana Demirspor
İstihdam
haberler
Bütçe
Beycan ÜÇKARDEŞ
Şota Arveladze