E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Kılıçdaroğlu: Hesap Soracağız 

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Dürüst olmayan, insanların en güzel duygularını sömüren ve o sömürüyle kendine mal mülk edinenlerden hesap soracağız'' dedi.

25.01.2009 - 17:53
Kılıçdaroğlu: Hesap Soracağız


Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet gazetesi okurlarınca gazeteci yazar Uğur Mumcu'yu anma etkinlikleri kapsamında Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde düzenlenen ''Demokrasiye Selam Hırsızlığa Devam'' konulu konferansa katıldı.

Türkiye'nin süratle farklı bir noktaya çekildiğini ileri süren Kılıçdaroğlu, dürüst bir siyaset anlayışı ile bunun önüne geçmeye kararlı olduklarını söyledi.

İktidarın hakkında çok sayıda yolsuzluk dosyası bulunduğunu ileri süren Kılıçdaroğlu, bütün bunları vatandaşa anlatmak gerektiğini söyledi. Kılıçdaroğlu, ''Her siyasi düşünceye saygılıyız. İster sağcı olsun, ister solcu olsun ama önce dürüst olunacak. O nedenle biz hırsızların üzerine gideceğiz. Dürüst olmayan, insanların en güzel duygularını sömüren ve o sömürüyle kendine mal mülk edinenlerden hesap soracağız'' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize'de düzenlenen bir toplantıya ait fotoğrafın bugün gazete sayfalarına yansıdığını anlatan Kılıçdaroğlu, ''Buradan Sayın Başbakan'a soruyorum. O fotoğrafta elini tutup havaya kaldırdığınız milletvekilinin hayali ihracat dosyası var mı, yok mu? Eğer varsa hangi yüzle çıkıp temiz eller diyorsunuz? Sayın Başbakan hangi temiz eller operasyonu, tuttuğunuz el kirli'' diye konuştu.

AK Parti'nin yoksulluğu afişe ederek, siyasallaştırarak iktidarda kalmayı hedeflediğini öne süren Kılıçdaroğlu, bunu varoşlardaki vatandaşlara anlatmak zorunda olduklarını kaydetti. Katılımcılardan kentin varoşlardan kendilerine kardeş aileler seçmelerini ve onlarla yakıl ilişki içinde olmalarını da isteyen Kılıçdaroğlu, dostluğa dayalı bu ilişkilerin varoşları bazı çevrelerin eline düşmekten kurtarılabileceğini belirtti.

Kemal Kılıçdaroğlu, toplumu bir bütün olarak kucaklamak gerektiğini de dile getirerek, kimseyi dışlamayan bir siyaset izleyeceklerini anlattı.


YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
Abuzer Abbas 19 Ocak 2009 Pazartesi 20:09

Nasıl olsa ne kadar ciddi konu olursa olsun Meclis çoğunluğu kabul etmeyecek... CHP neden boşuna uğraşıyor bilmem ki?

Yorumu oyla      18      10  
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Abdüllatif Şener Turktime'a Konuştu: Herkesin Etnik Kökeni Tartışılmalı!
Ak Parti’nin kurucularından olan ancak yollarını ayırarak yeni bir oluşum ...
DP Genel Başkanı Süleyman Soylu Turktime Genel Merkezi’nde Konuştu: İsmim Emanetçiliğe Sığacak Kadar Küçük Değil!
Turktime Genel Merkezi ziyaret eden Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman ...
TURKTIME'ı Ziyaret Eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok İmalı Konuştu!
14 yıldır Keçiören Belediye Başkanlığı görevini yürüten Turgut Altınok ...
 
MHP'li Ekici : DTP’lilerin Elini Sıktık da Elimize PKK’mı Bulaştı?
MHP kimsenin kurşun askeri değildir… Kimse üzerimizden evcilik oynamasın… ...
Turktime'a Konuşan Kutan Bombaladı: Bahçeli'ye Başbakanlık Teklif Ettik ama Kabul Etmedi
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, DP Genel Başkanı Mehmet Ağar ve DSP ...
Ağar Turktime'a Konuştu: Ne Geçmişimi İnkar Ettim, Ne de Değiştim... Düz Ovada Siyaset Söylemi En Milliyetçi Söylemdir
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan’dan sonra DP Genel Başkanı Mehmet Ağar’da ...
 
Şirin Turktime'a Konuştu: Halk İsterse İdam Gelir
(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) Genç Parti idamı geri getirecek ...
Soylu'dan 'Krizde Tedbir Alınmadı' Eleştirisi
DP Genel Başkanı Süleyman Soylu, ''Dünya küresel ekonomik krize karşı ...
CHP'den İstanbul'da Gövde Gösterisi
Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Aksaray'da bir düğün salonunda düzenlenen ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Gaziantepspor
Serdar Ortaç
Gurbangulı Berdimuhamedov
MERSİN
emrah yılmaz
poyraz karayel
Alba Berlin
Milwaukee Bucks
özgecan aslan cinayeti