Doğal Kararlılık Operasyonları Birleşik Ortak Görev Gücü'nden yapılan açıklamada, ABD öncülüğündeki koalisyonun savaş, bombardıman ve insansız uçaklarla Suriye'de IŞİD hedeflerine 15 hava saldırısı düzenlediği belirtildi.
Haseke yakınlarında 7 hava, Rakka civarında 2, Tel Abyad çevresinde 3, Halep, Ayn İsa ve Kobani yakınlarında ise birer hava saldırısı yapıldığı ifade edildi.
Saldırılarda IŞİD’in taktiksel üniteleri, zırhlı araçları, savaş mevzileri, depolama alanları ve sığınaklarının kullanılamaz hale getirildiği kaydedildi.
Açıklamada ayrıca, Irak'ta da 16 hava saldırısının gerçekleştirildiği bildirildi.
AA
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...