E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

İHLAS FİNANS, ÖDEME YAPIYOR 

İhlas Finans Kurumu'nun (İFK) yapacağı 67. ödemeyle, karar zarar ortaklarından bin 759 mudiye ödeme yapılacağı bildirildi.

10.03.2008 - 00:09
İHLAS FİNANS, ÖDEME YAPIYOR

Tasfiye halindeki İhlas Finans Kurumu A.Ş.'den yapılan yazılı açıklamada, 67. ödemeyle birlikte başlangıçtan bugüne kadar 492.1 milyon dolar ve 54.2 milyon euro ödeme gerçekleştirilmiş olacağı belirtildi.

Açıklamada, kar-zarar ortaklığı olan bin 759 hesaba ödeme yapılacağı ifade edilerek, "Kriz öncesinde 216 bin 592 olan mudi sayımız bu ödeme sonunda 75 bin 014'e düşmüştür. Ödemelerde hesapların küçükten büyüğe doğru kapatılarak ilerlenmesi metodu kullanılmaktadır" denildi.

Açıklamada, İhlas Finans Kurumu'nun kriz öncesi personel sayısı 829 iken, halihazırda 34 olduğu, 5 yıllık faaliyet süresince devlete 342 milyon dolar vergi, iştirakçilere 532 milyon dolar kar payı olmak üzere 874 milyon dolar ödendiği ve kurumun devlete hiç borcunun bulunmadığı belirtildi.

Açıklamada, tasfiye başladığından bugüne kadar yaklaşık olarak 18.7 milyon dolar vergi, 2.8 milyon dolar SSK, 10 milyon dolar personel maaşı ve tazminat ödemesi olmak üzere toplam 31.5 milyon dolar ayrıca ödeme yapıldığı kaydedildi.

Borç bitinceye kadar ödemelerin her ay düzenli olarak devam edeceği vurgulanan İhlas Finans Kurumu açıklamasında, şu ayrıntılara yer verildi:

"Bankacılık Mevzuatı gereği 01.01.2007 tarihinden itibaren bankalarda T.C. kimlik numaraları olmadan kesinlikle işlem yapılmayacaktır. Henüz ödeme almamış mudilerimizin, ödeme sıraları geldiğinde hesaplarının Şekerbank'a transfer edilebilmesi için T.C. nüfus cüzdanı fotokopilerini, T.C. kimlik numaralarını, ödeme mektuplarının kendilerine ulaşabileceği açık adreslerini ve telefonlarını belirtir imzalı dilekçelerini, 'Tasfiye Halinde İhlas Finans Kurumu A.Ş. 29 Ekim Caddesi No: 23 34197 Yenibosna/İstanbul adresine posta yolu ile ulaştırmaları gerekmektedir. Bu ayki ödemeden yararlanacak Katılım Hesabı sahiplerine mektuplar gönderilmiştir. Bu ödeme için ŞEKERBANK T.A.Ş. Şubeleri'ne müracaat edilecektir. Katılım Hesabı ödemeleri için mektup gönderildiğinden, mektup gönderilmeyen mudilerimizin bankaya gitmeyip sıralarını beklemelerini önemle rica ediyoruz. 2007'den önce ödemesi yapıldığı halde parasını Şekerbank'tan çekmeyen ve 2007'den itibaren ödemeleri yapılan hesap sahiplerinin listesi, www.ifk.com.tr internet adresinde yayınlanmıştır. Bundan sonra da ödemeleri yapılacak Katılım Hesabı sahiplerine düzenli olarak her ay beş gün önceden mektupları gönderilecektir".

yeni şafak

YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
çavuş 22 Şubat 2008 Cuma 

operasyona taraf olanlar insan değilmiş püf diyene bak. hayvanlar nerde yaşar dağda

Yorumu oyla      18      10  
adil 22 Şubat 2008 Cuma 

bizde bir atsözü vardır;it ürür kervan yürür

Yorumu oyla      18      10  
22 Şubat 2008 Cuma 

DTP Stalinist ve marksist çizgisini değiştirmezse ve PKK ile işbirliğinden vageçmezse sonu gelir, mecliste kalması zaten birşey değiştirmez, bir daha ki seçimde artık hiç bir şekilde şansı olmaz. Çünkü müslüman kürt halkı hedeflenen komünist kürdistan hayaline kesinlikle karşı.

Yorumu oyla      18      10  
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türköne Konuşuyor: Eşimle Aram Kötü Olursa, Ak Parti'ye Muhalefet Ediyorum… MİT İşe Yaramaz, İlhan Selçuk Faşist, Çatlı Arkadaşımdı... Türkeş Bana Komünist Derdi…
Zaman’dan başka gazetede yazmam… Çok yakında medya savaşı çıkacak… Milliyetçilik ...
Cem Uzan Turktime'a Konuştu: Beni Kesebilirsin, Öldüerbilirsin ama Bana İnananlara İhanet Ettiremezsin!!!
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan Türk Basınında evinin kapılarını ilk ...
MENDERES TURKTİME'A KONUŞTU! : “AĞAR, DEMOKRASİNİN YANINDAN BİLE GEÇMEMİŞTİR!”
Sağ siyasetin patent sahibi ve DP’nin biyolojik ve siyasi varisi Aydın ...
 
BAŞÖRTÜSÜ ÖZ DEĞİL, SEMBOLDÜR!
(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) 5 bini aşkın üyesi ile Türkiye’nin ...
Emin Çölaşan Turktime'a Konuştu
(ÖZEL-TURKTİME) Türk basının usta kalemi, Hürriyet Gazetesi yazarı Emin ...
DTP'Lİ BULDAN HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
Iğdır Emniyet Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen ...
 
ERDOĞAN'A 'GAVUR İZMİR' TEPKİSİ
Başbakan Erdoğan, İzmir Narlıdere ve Göztepe'deki iki yaşlıyı ziyareti ...
İSRAİL, İRAN'A SALDIRMAK İÇİN ZEMİN HAZIRLIYOR
İsrail Cumhurbaşkanı Perez, İran'a karşı tedbirsiz olmadıklarını belirterek, ...
PAKİSTAN'DA ZERDARİ İLE ŞERİF EL SIKIŞTI
Pakistan'da partilerin seçimde tek başına iktidar çoğunluğu alamaması ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
şampiyonlar Ligi
TÜİK
ygs
Mersin İdmanyurdu
Ahmet Kural
Almazbek Atambayev
Dilma Rousseff
uefa
Binyamin Netanyahu